24 Ocak 2022 Pazartesi

Ayı Kardeşler: Macera Parkı (2020)

Xiong Chu Mo: Kuang Ye Da Lu

Fantawild Animasyon üretimi olan Animasyon Ayı Kardeşler: Macera Parkı (2020), 3D seçeneğiyle 28 Ocak 2022 de sinemalara geliyor. Serinin yedinci filminin yönetmenliğini Leon Ding üstleniyor. Kahramanlarımız yeni maceralarında gen bilekliği takarak istedikleri hayvana dönüşebilecek, bu sayede isterlerse uçabilecek ya da suyun derinliklerinde yaşayabilecektir. Bu deneyimi yaşayacakları merkezde bir de heyecan dolu bir turnuva düzenlenir.

Ayı Kardeşler: Macera Parkı (2020) Poster

Ayı Kardeşler: Macera Parkı - Bonnie Bears: The Wild Life (2020) Konusu:

Pine Tree Dağı'nda heyecan verici yeni bir yer açılıyor; "Wild Land". Konuklar burada takacakları gen bilekliği sayesinde hayvana dönüşebilmektedir. Saçları olmayan Vick, "Vahşi Yaşam" merkezinin büyük ödüllü bir yarışmaya ev sahipliği yaptığını öğrendiğinde katılmaya karar verir. Bramble ve Leon adında gizemli bir adamla takım kuran Vick, turnuvayı şaşırtıcı bir şekilde kazanmayı başarır. Ancak ödülü almadan hemen önce Leon parkın verilerini kopyalamaya çalışırken yakalanınca işler karışır. Tam da bu sırada melez konuklar vahşileşerek saldırmaya başlar. Vick, yaşananların önüne geçip her şeyin normale dönmesini sağlayabilecek midir? Gizemli Leon kimdir ve verileri ne yapacaktır?

Vizyon Tarihi: 28 Ocak 2022

Diğer Adları: Bonnie Bears: The Wild Life, Xiong Chu Mo: Kuang Ye Da Lu / Yönetmen: Leon Ding / Senaryo: Tachi Cui, Rachel Xu / Müzik: Roc Chen / Dağıtımcı: Bir Film / Çin / 2020 / Süre: 1 saat 39 dakika / Animasyon / tt11654032 / 6+

Orjinal Seslendirme Kadrosu:

Chris Boike (Leon), Joseph S.Lambert (Bramble), Nikki Stinson, Xiao Tan, Zhang Wei, Bingjun Zhang

Ayı Kardeşler Animasyon Serisi:

5 yorum:

  1. Oo ne kadar çok çekilmiş seri varmış.. birinden başlayalım bakalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin konularını bunca zamandır yazmışım da hiç izlememişim. Senin gibi düşünerek Boonie Bears: Entangled Worlds 2017 filmini izledim. Hoşuma gitti. Karakterleri de yakından tanımış oldum. Belki Uzakdoğu filmi olması hasebiyle blogları canlandırma projesinde yazarım. :)

      Sil
  2. nadiren de olsa izlemek iyi geliyor bu yapımları :) ve benzerlerini

    YanıtlaSil
  3. ooo şimdiden sevdim bilene :)

    YanıtlaSil
  4. Sanırım bu seriyi hiç seyretmedik biz.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön