18 Ocak 2022 Salı

Anka (2021) Araba Yarışları

Anka (2021)

Süleyman Mert Özdemir'in yönettiği, başrolde oynayan Ozan Akbaba'nın senaryosunu yazdığı Dram, Aksiyon türlerindeki Anka (2021) 28 Ocak 2022 günü gösterime giriyor. Araba yarışları konusu ile karşımıza çıkacak olan Anka filminde küçük yaşta ailesini bir araba kazasında kaybeden Murat'ın yıllar boyu yaşadığı travma ve sonrasında ayağa kalkışının hikayesi anlatılıyor. Yerli filmin başrollerini Ozan Akbaba, Uğur Uzunel, Deniz Işın, Atilla Şendil, Engin Hepileri ve Serdar Orçin paylaşıyor. İyi adam rollerinde görmeye alışkın olduğumuz Engin Hepileri ise illegal yarışlar düzenleyen bir girişimciyi canlandırıyor. MGX Film'in yapımcılığını üstlendiği Anka, Türkiye'nin ilk hız-aksiyon filmi olarak lanse ediliyor.

Anka (2021)
Anka (2021) Araba Yarışları Poster

Anka (2021) Konusu:

Çocukluğunda ailesini bir kaza sonucu kaybeden Murat, yıllar içerisinde ailesi saydığı insanların ve sevdiği kadın olan Zümrüt desteğiyle yaşadığı travmayla mücadele etmektedir. Azılı düşmanı Salih'in kışkırtmasıyla kavgaya karışan Murat işini kaybeder. Onu olumsuz etkileyen bu durumdan baba yerine koyduğu Ejder çıkarır. Ejder baba Murat'ın ailesini kaybettiği yanmış durumdaki arabayı karşısına çıkarmış ve travmasıyla yüzleşmesini sağlamıştır. Anka adını verdiği araç ile birlikte Murat da küllerinden doğmak üzeredir. Ancak bu yolculukta imkânsızlıklar, her türlü dalavereyle karşısına çıkan Salih ve büyük yarışlar düzenleyen gizemli iş adamı Bulut gibi keskin virajlar onu beklemektedir.

Vizyon Tarihi: 28 Ocak 2022

Yönetmen: Süleyman Mert Özdemir / Senaryo: Ozan Akbaba / Görüntü Yönetmeni: Eyüp Boz / Müzik: Saki Çimen / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Yapım: MGX Film / Türkiye / 2021 / Süre: 2 saat 10 dakika / Dram, Aksiyon

Oyuncu Kadrosu:

Ozan Akbaba, Uğur Uzunel, Deniz Işın, Atilla Şendil, Engin Hepileri, Serdar Orçin, Ali Savaşçı, Kemal Zeydan, Taner Rumeli, Sinan Demirer, Ezgi Tombul, Ali Yoğurtçuoğlu, Kerim Urun.

6 yorum:

  1. Ozan Akbaba sevdiğim için bu filmi merak ediyordum. Kadın başrolün Deniz Işın olduğunu öğrenene kadar, bu kızın her yerden çıkmasından bıktım artık valla.

    YanıtlaSil
  2. Araba yarışları pek ilgimi çekmeyen bir konu ama tutkunları çok biliyorum. Herkese iyi seyirler olsun. Selamlar 😊🤚

    YanıtlaSil
  3. sinemaya gidemiyoruz ama ben bulur izlerim inşallah bir süre sonra...

    YanıtlaSil
  4. Fragmana göz attım bakalım çıksın bir vizyona izleriz heralde teşekkürler tanıtım için.

    YanıtlaSil
  5. Hız Tutkusu (Need For Speed) filmelerine özenen özenene,Turkish versiyonlarda çıkmaya başladı,hadi hayırlsıı..😊

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön