29 Aralık 2021 Çarşamba

Sword Art Online The Movie - Progressive (2021) Sinema Filmi

Japonya yapımı Animasyon Sword Art Online The Movie - Progressive (2021) Aria of a Starless Night, 31 Aralık 2021 günü vizyona giriyor. Ayako Kawano'nun yönettiği film 87 dakika sürüyor. Anime dizisi de olan sinema filminde, yeni çıkan online bir oyunun başına oturan lise öğrencisi Asuna, bunun basit bir oyun olmadığını, dirilme ve diriltme seçenekleri olmadığı gibi kaybetme durumunda beynin yanması gibi korkunç bir sonun beklediğini anladığında genç bir kılıç ustasının da yardımıyla hayatta kalmak için elinden geleni yapıyor.

Sword Art Online The Movie - Progressive (2021) sinema filmi
Sword Art Online The Movie - Progressive (2021) Poster

Sword Art Online The Movie - Progressive (2021) Konusu:

6 Kasım 2022'de dünyanın ilk tam dalış sistemine sahip çevrimiçi VR rol yapma oyunu Sword Art Online resmî olarak piyasaya sürülmüştü. Ancak hâlen oturum açmış olmanın heyecanını taşıyan oyuncular, Game Master oturumu kapatmalarını engellediğinde kendilerini aniden oyunun içinde sıkışıp kalmış bulurlar. Daha sonra Game Master onlara şu uyarıyı yapar: "Bu bir oyun olabilir ama oynadığınız türden değil. Oyunda ölenler gerçek dünyada da ölüyor." Bunu duyan oyuncular paniğe kapılırlar ve kargaşa başlar. Bu oyunculardan biri de Asuna'dır. Henüz bu dünyanın kurallarını bilmemesine rağmen havada süzülen demirden kale Aincrad'ı fethetmek için yola çıkar. Aincrad’ın zirvesi görülemeyecek kadar yüksektir. Ölümün hep çok yakında olduğu bu dünyada günler geçerken kaderini belirleyecek bir karşılaşma yaşar.

Sword Art Online The Movie - Progressive (2021) Sinema Filmi
.
Vizyon Tarihi: 31 Aralık 2021

Diğer Adı: Sword Art Online Progressive: Aria of a Starless Night, Hoshi naki yoru no Aria / Yönetmen: Ayako Kawano / Senaryo: Reki Kawahara / Müzik: Yuki Kajiura / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Japonya / 2021 / Süre: 1 saat 37 dakika / Animasyon, Aksiyon, Macera / tt13424422 / 13+

5 yorum:

  1. Animasyonu severim ama bu tarzına ısınamadım bir türlü. Oscar adaylarına bakıp birkaç animasyon izlemeli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oscar'a aday olması muhtemel olan The Mitchells vs. the Machines, Luca ile Raya ve Son Ejderha filmlerini izledim. Encanto, Flee ve My Sunny Maad filmlerini izlemedim, bu filmlerin çoğu Oscar'a aday olur.:)

      Sil
  2. Sword Art Online' ın birkaç bölümünü izlemiştim. Fikir çok ilgi çekici aslında ama biraz daha güzel olsaydı izlemeye devam ederdim. Bu kısa olduğu için izleyebilirim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anime dizilerinin tekli sinema filmlerinin isimlerini hatırlamak için çok uğraştım ve sonunda hatırladım.:) OVA deniyordu yanlış bilmiyorsam. OVA'ları dizilere tercih ediyorum açıkçası. Gerçi bu film dizinin kısaltılmış hali gibi sanıyorum pek OVA gibi durmuyor. İmdb de 7,4 puan almış.
      Çok teşekkürler :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön