30 Aralık 2021 Perşembe

Kaptan Sabertooth ve Minik Korsanlar Kayıp Elmas Peşinde (2019) Norveç

Norveçli şarkıcı, yazar aynı zamanda oyuncu olan Terje Formoe'nun 1990'larda yarattığı Kaptein Sabeltann karakterinin sihirli bir elmas peşindeki maceralarının anlatıldığı Animasyon filmi Kaptan Sabertooth ve Minik Korsanlar Kayıp Elmas Peşinde (2019) 31 Aralık 2021 günü sinemalara geliyor. QVisten Animasyon'un üretimi olan Norveç yapımı filmin yönetmenliğini Marit Moum Aune ve Rasmus A. Sivertsen üstleniyor.

Kaptan Sabertooth ve Minik Korsanlar Kayıp Elmas Peşinde (2019)
 Norveç Poster

Dolunayda parlayan ve dilekleri yerine getirme gücü olan bir elmasın peşine düşen Kaptan Sabertooth'a bu macerasında Veronica ve arkadaşı Pinky'de katılıyor.

Kaptan Sabertooth ve Minik Korsanlar Kayıp Elmas Peşinde (2019) Konusu:

Büyülü bir elmas, ayda bir kez dolunay olduğunda sahibinin dileklerini yerine getirebilmektedir. Kaptan Sabertooth, gemisini altın ve mücevherlerle doldurmak istemekte, orman prensi büyücü Kahn ise vampirlerin hasret kaldığı günışığına çıkabilmenin hayalini kurmaktadır. Marko yetim ve evsiz bir çocuktur. Pinky ise gelmiş geçmiş en genç korsan, sahilde sakin günlerin tadını çıkarmayı severken arkadaşı Veronika, Pinky'nin tam tersine bilinmeyen kıyılarda büyük maceralar yaşamanın hayalini kurar. Kaptan Sabertooth ve ekibi elması aramak için Pinky ve Veronika'yı da yanına alır. Korsanlar, Marko, büyücü Khan ve bir maymun ordusu kendilerini ormanın derinliklerinde elmasa sahip olabilmek için büyük bir kovalamacanın içinde bulurlar.

Kaptan Sabertooth ve Minik Korsanlar Kayıp Elmas Peşinde (2019) Norveç
Vizyon Tarihi: 31 Aralık 2021

Diğer Adı: Kaptein Sabeltann og den magiske diamant / Yönetmen: Marit Moum Aune ve Rasmus A. Sivertsen / Senaryo: Karsten Fullu, Terje Formoe (Hikye) / Müzik: Johannes Ringen / Dağıtımcı: Özen Film / Norveç / 2019 / Süre: 1 saat 21 dakika / Macera, Animasyon / tt8048384

4 yorum:

  1. hikayesi çok hoşuma gitti, içimde büyümeyen çocuğa hitap ediyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ara animasyon az yayınlanıyor. Hasret kaldık...
      Çok teşekkürler. :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Norveç yapımı animasyon ülkemiz için nadir bir yapım, karakter de o ülkeden çıkmış. Ama yorumlarda ABD animasyonlarını benzediği söyleniyordu...
      Cok teşekkürler deep :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön