29 Aralık 2021 Çarşamba

Son Görev - Crime Story (2021)

CRIME STORY

Richard Dreyfuss ve Mira Sorvino'nun başrollerini paylaştığı, Adam Lipsius'un yazıp yönettiği Gerilim, Suç, Dram türlerindeki Son Görev - Crime Story (2021), 31 Aralık 2021 günü gösterime giriyor. Amerikan yapımı filmde, eski bir mafya babası olan Ben Myers, evine giren hırsızlardan intikam almak için onların peşine düşüyor.

Crime Story
Son Görev - Crime Story (2021) Poster

Son Görev - Crime Story (2021) Konusu:

Eskiden mafya babası olan Ben, bu işlerden elini eteğini çekmiş, bir yandan demans hastası olan karısına bakarken bir yandan da yakalandığı kanserle uğraşmaktadır. Günün birinde evine soyguncular girer. Hırsızlar kamera kayıtlarını silip kaçarlar. Ancak Ben, gizli kamera kurmuş, polis olan soyguncuları görmüş ve eski bağlantılarını kullanarak onların peşine düşmüştür. Fakat ailesi çapraz ateşte kaldığında geçmişi onu rahat bırakmayacak, yaptığı karanlık işlerin sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Vizyon Tarihi: 31 Aralık 2021

Diğer Adları: The Last Job (eski adı), Crime Story / Yönetmen - Senaryo: Adam Lipsius / Görüntü Yönetmeni: John DeFazio / Müzik: / Dağıtımcı: CJ ENM / Şirket: Ela Film / ABD / 2021 / Süre: 98 dakika / Gerilim, Dram, Suç / tt9804272

Oyuncu Kadrosu:
Richard Dreyfuss (Ben Myers)
Mira Sorvino (Nick Wallace)
Cress Williams (Billy)
Pruitt Taylor Vince ()
D.W. Moffett
Derek Russo
Haviland Stillwell

3 yorum:

  1. Çok severim bu tarz filmleri. Teşekkürler tanıtım için :)

    YanıtlaSil
  2. izlicem tabii, dreyfuss u ne zamandır izlemedik yaaaa, süfer filmleri vaar :) american grafiti, goodbye girl :) sorvino da izlemedik ya ne zamandır :) mighty aphrodite (woody allen :) )

    YanıtlaSil
  3. Bakalım bu filme de benim erkekler sever kesin...

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön