9 Aralık 2021 Perşembe

Monsta X: The Dreaming (2021) Konseri

9 ve 11 Aralık günlerinde sinemalarda gösterilecek olan Monsta X: The Dreaming (2021) konseri, özel röportajlardan ve konser görüntülerinden oluşuyor. Yönetmenliğini Oh Yoon-Dong ve Sung Sin-Hyo'nun üstlendiği Güney Kore yapımı film ayrıca K-pop grubunun ABD'nde geçen dönemlerindeki kolajları içeriyor. Konser, genel olarak iki gün sinemalarda yer alacak ancak farklı günlerde konseri izlemek isteyenler için sinema seçimi bilet satışı yapılan www.MONSTAXTHEDREAMING.com adresinden yapılabilir.

Monsta X: The Dreaming (2021) Konseri

Monsta X: The Dreaming (2021) Konusu:

Güçlü ve ikonik başarılarıyla tanınan K-pop ve pop grubu Monsta X dünyanın her yerindeki hayranlarına yürekten bağlılığını Monsta X: The Dreaming filmiyle bir kez daha gösterecek. Sevenlerine armağan niteliğindeki bu yeni film grup üyeleriyle yapılan özel röportajları, Amerika'da geçirdikleri zamanlardan kişisel hikâyeleri ve grubun Fandom’ı MONBEBE için özel olarak hazırlanmış bir konser klibi de dâhil olmak üzere son 6 yıldaki zorlu yolculuklarına içten bir bakış sunuyor. Bu kaçırılmayacak sinema etkinliği aynı zamanda liste başı hitlerinin yüksek enerjili müzik performanslarını ve yakın bir zamanda çıkacak albümlerine özel bir bakış da içeriyor.

Vizyon Tarihi: 9 ve 11 Aralık 2021

Yönetmenler: Oh Yoon-Dong, Sung Sin-Hyo / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Güney Kore / 2021 / Süre: 1s 28 dakika / Konser / tt15828732

Oyuncu Kadrosu:
Im Chang-kyun, Hyungwon, Joohoney, Kihyun, Lee Min-hyuk, Shownu, Monsta X

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön