20 Aralık 2021 Pazartesi

Lübbey’in Laneti (2021) Korku Filmi

Define arayanların yaptıkları araştırmada buldukları kutudan ifritlerin çıkması sonucu açığa çıkan lanetin yol açtığı olayların anlatıldığı filmi Metin Yücel yazıp yönetti. Korku türündeki Lübbey'in Laneti (2021) filminin kadrosunda Firengiz Orucova, Metin Yücel, Tevfik İnceoğlu, Melda Yazgı ve Seda Canpolat rol alıyor. Yerli Korku filmi yakında sinemalara gelecek.

lübbey'in Laneti
Lübbey'in Laneti (2021) Korku Filmi

Lübbey’in Laneti (2021) Konusu:

Metin, ölen babasının eşyaları arasında çok eski bir harita bulur ve onu Cinci Hoca lakaplı kadına götürür. 300 yıllık haritadaki işaretli mezar, hayalet köy diye bilinen Lübbey Köyü mezarlığını işaret etmektedir. Mezara ulaşıp içindeki kutuyu açtıklarında içine hapsedilmiş cinler kurtulur. Hırsa yenik düşüp cinlerle anlaşma yapmaları laneti başlatır. Metin, Cinci Hoca'nın verdiği muska sayesinde lanetten kurtulur, 5 yaşındaki kızı Dilek'i de alıp oradan kaçar. Aradan 22 yıl geçtikten sonra Metin intihar eder. Muskayı kızına vermiş bir de vasiyet bırakmıştır. Dilek ve arkadaşları laneti sona erdirmek için Lübbey'e giderler. Gidenin kaybolduğu bu yerde Dilek'inde arkadaşları kaybolur ve genç kadının ifritlerin lanetiyle mücadele etmekten başka şansı yoktur.

Vizyon Tarihi: 7 Ocak 2022
Yönetmen - Senaryo: Metin Yücel / Görüntü Yönetmeni: Mehmet Demirhan / Müzik: Zafer Günen / Dağıtımcı: MC Film / Yapım: Baran Film Yapım / Türkiye / 2021 / Süre: 94 / Korku
Oyuncu Kadrosu:
Firengiz Orucova, Melda Yazgı, Seda Canpolat, Metin Yücel, Tevfik İnceoğlu, Erdal Yavan, Paniz Samani, Ayşe Sena Merdün, Seçil Yıldırım

Güncelleme:
22.12.2021 Filmin 24 Aralık 2021 olan vizyon tarihi ertelendi. 
27.12.2021 Yeni vizyon tarihi 7 Ocak 2022 oldu.

9 yorum:

  1. afişi bile korkutmaya yetti beni :)

    YanıtlaSil
  2. Daha çok zombi filmine benzemiş. :) Dabbe kadar güzel gelmiyor bu sonradan çekilen filmler. Ondaki atmosferi yakalayamıyorlar sanki. Tanıtım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dabbe filmi tutulmuştu, serisini yapmışlardı. Sanırım bir tanesini izlemeye çalıştım. Korkularla aram olmadığı için kalmıştı. Konularını yazdığım için biliyorum, yılda ortalama 50 yerli korku filmi konusu yazdığım düşünülürse birbirlerine benzediklerini söyleyebilirim.
      Rica ediyorum, teşekkür ediyorum :)

      Sil
  3. bu korkuları toptan izlicam bir ara :) lost daughter bizim net sitelerinde yok artık daha sonra gelir herhalde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merak edip baktım deep Karanlık Kız, bizim o taraflarda da yok. :)

      Sil
  4. Oovv bayağı korkunçlu görünüyor:) Sinemada izleyemem ama internete düşünce bakayım bi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragmanda kanlı sahneler var ben yarısına kadar izleyebilmiştim :)
      İlerleyen günlerde internette ulaşılabilir sanırım. İyi izlemeler diliyorum şimdiden :)

      Sil
  5. Alışılagelmiş korku filmlerinde olan ses ve görsel efektleri hiç kullanmadan oyunculukarla ve senaryo ile bir olayı anlatmaya çalıştık. Umarım sinemaseverler beğenir.
    Metin Yücel
    Yönetmen

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön