5 Aralık 2021 Pazar

Bayram Şekeri (2020)

Öykü Gürman ve Ulaş İnan Torun'un başrollerini paylaştığı hüzünlü bir aile hikâyesi olan Dram türündeki Bayram Şekeri (2020) 10 Aralık 2021 günü vizyona giriyor. Yönetmenliğini Bilal Kalyoncu'nun üstlendiği ortak senaryo yazarının Koray Yeltekin olduğu yapımda, eşini küçük oğlunu da yanına alarak terk eden bir kadının yıllar sonra eşinin yanına dönmek zorunda kalışının hikâyesi anlatılıyor.

Bayram Şekeri (2020) Afiş

Bayram Şekeri filminin konu bilgilerine ulaşamayınca fragman okuması yaptım. Bir hatamız varsa şimdiden affola...

Bayram Şekeri (2020) Konusu:

Pınar üzgün bir halde küçük oğlunu alarak eşini Almanya'ya gitmek üzere terk eder. Bir anda karısından ve oğlundan ayrılan baba ise kahrolmuştur. Aradan yıllar geçer. Pınar rahatsızlanır ve doktora gittiğinde beyninde tümör olduğunu öğrenir. Ancak ameliyat olması çok tehlikeli hatta imkânsızdır. Çaresiz kalan Pınar, oğluyla birlikte, mektuplarına hiç cevap vermeyen eşinin yanına, Mersin'e doğru yola çıkar. Babasını öldü bilen oğlunu babasına bırakır. Kayınpederinin Pınar'a karşı hep mesafeli olması torununa da mesafeli yaklaşmasına yol açar.

Vizyon Tarihi: 10 Aralık 2021
Yönetmen: Bilal Kalyoncu / Senaryo: Bilal Kalyoncu ve Koray Yeltekin / Görüntü Yönetmeni: Hakkı Kaplan / Müzik: Fırat Haznedaroğlu / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapım: 2506 / Türkiye / 2020 / Süre: 123 dakika / Dram
Oyuncu Kadrosu:
Öykü Gürman (Pınar rolünde)
Ulaş İnan Torun
Arben Akış (Çocuk Oyuncu)
Deniz Oral (Kayınpeder)
Aslı Bankoğlu
Serkan Şengül
Faruk Sofuoğlu
Kaan Yılmaz
Polen Ocakoğlu
Alara Turgut

3 yorum:

  1. Dramları severim. Fragmana baktım da bir iki karakter farklı oyunculardan seçilmiş olsa daha etkileyici bulabilirdim. Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öykü Gürman'ın sinema filmi bildiğim kadarıyla yok. Dram türündeki bir filmde ortaya koyacağı performansı merak ediyorum. Ulaş İnan Torun'un Komedi ve Aksiyon türündeki filmlerini biliyorum. Dram türündeki filmlerine rastladığımı hatırlamıyorum. Belki kimyaları tutar. Ama küçük oyuncunun fragmanda gördüğüm kadarıyla izleyiciyi ağlatacağı görünüyor...
      Ben de teşekkür ediyorum :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön