15 Kasım 2021 Pazartesi

Yan Etki (2021)

Light and Flare Film'in yapımcılığını üstlendiği, Pekin Azer'in yönetmen koltuğuna oturduğu Yan Etki (2021) adlı film 19 Kasım 2021 günü sinemalara geliyor. Gerilim Dram türündeki filmin önemli rollerini Hakan Eratik, Zeynep Şarlıgil ve Uğur Karabulut canlandırıyor. Yerli filmde, hastalığının iyileşmesi için kendi üzerinde denediği ilacın yan etkisiyle yaşamı değişen laboratuvar sahibi Cem'in ve arkadaşlarının başından geçen olaylar anlatılıyor.

Yan Etki (2021) Afiş

Yan Etki (2021) Konusu:

Cem ve arkadaşları karanlık bir takım insanlara biyolojik silah geliştirirken, Cem’in var olan hastalığına da çare bulurlar. Ancak bu ilacın tahmin etmedikleri yan etkileri vardır. İnsana özel yetenekler kazandıran ilaç karanlık insanların dikkatini çeker. Kötü insanlar formülü ele geçirmek ister. Bu ilacın yan etkisi sonucu olarak, Cem paranoyaklaşır ve arkadaşları olan Jülide ve Mert'in arkasından dolap çevirdiklerine inanmaya başladığında İstanbul’u terk eder. Onun kaçmasıyla baskınlar, kovalamaca ve adam kaçırmalar başlar.

Yan Etki (2021) Fragman
Vizyon Tarihi: 19 Kasım 2021

Yönetmen: Pekin Azer / Senaryo: / Görüntü Yönetmeni: Gökhan Küçük / Müzik: Jan Peridar / Dağıtımcı: TME Films / Yapım: Light & Flare Film / Türkiye / 2021 / Süre: 1 saat 49 dakika / Gerilim, Dram

Oyuncu Kadrosu:
Hakan Eratik, Zeynep Şarlıgil, Uğur Karabulut, Kamil Atlıman, Tayfun Sav, Sedat Bilenler, Şebnem Dokurel

5 yorum:

  1. Konu ilginç ama fragman karışık olmuş sanki, pek bir şey anlaşılmıyor. :)

    YanıtlaSil
  2. konu güzel de bunu amerikalılar çekse ne güzel olurdu :)

    YanıtlaSil
  3. Sınamaya hala gidemem :(

    YanıtlaSil
  4. Afişin üstünde yer alan oyuncuyu Ahmet Kural sanıp gözlerim Murat Cemcir'i aradı :D

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön