22 Kasım 2021 Pazartesi

The Lion (2020) | Kod Adı 'Aslan Yürek'

The Lion

Fransız Komedi filmlerinin ilk akla gelen isimlerinden olan Dany Boon'un başrolde oynadığı The Lion (2020) , ajan olduğunu iddia eden bir hastanın ve doktorunun başından geçenleri anlatıyor. Dany Boon'a başrolde Philippe Katerine eşlik ediyor. Yönetmenliğini Ludovic Colbeau-Justin'in üstlendiği Komedi türündeki yapım 26 Kasım 2021 günü Özen Film dağıtımıyla sinemalarda gösterilecek.

the lion
The Lion (2020) Kod Adı 'Aslan Yürek'

Aslan Yürek - The Lion (2020) Konusu:

Leo Milan, Paris'in ormanlık banliyölerinde çok kötü bir durumda bulunur. Tıbbi müdahale yapılıp hayati riski ortadan kalktığında, kendisinin uluslararası bir ajan olduğunu iddia eder. Kod adı 'Aslan Yürek'  olan dünyanın en yetenekli, en cesur ve güçlü ajanının söylediklerine hastanedekiler inanmaz, onun bu sözlerini ciddiye almaz. Psikiyatri kliniğine aktarılan Leo'yu Doktor Romain tedavi etmektedir. Bu sıralarda kız arkadaşı kaçırılan Doktor Romain’in tek umudu güçlü, süper casus Aslan Yürek olur. Leo Milan’ın söylediklerinin gerçek olup olmadığını anlamanın tek yolu ise onu hastaneden çıkarmaktır.

Aslan Yürek - The Lion (2020) Türkçe Altyazılı Fragman
Vizyon Tarihi: 26 Kasım 2021

Diğer Adları: Le lion, The Lion, Agente Super Secreto / Yönetmen: Ludovic Colbeau-Justin / Senaryo: Alexandre Coquelle ve Matthieu Le Naour / Görüntü Yönetmeni: Thomas Lerebour / Müzik: Erwann Kermorvant / Dağıtımcı: Özen Film / Belçika, Fransa / 2020 / Süre: 95 dakika / Komedi / tt9908390

Oyuncu Kadrosu:
Dany Boon (Léo Milan rolünde)
Philippe Katerine (Romain Martin)
Anne Serra (Louise)
Samuel Jouy (Swanney)
Sophie Verbeeck (Aki)
Carole Brana (Anna)

2 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön