18 Kasım 2021 Perşembe

Gündemdeki Filmler (19 KASIM 2021)

Bu hafta altısı yabancı olmak üzere toplamda on yapım vizyona girdi. Gündemdeki filmler 19 Kasım 2021 haftasında bulunan filmlerin detaylarına başlıklarda bulunan bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Geçen hafta haberini verdiğimiz 32. Ankara Uluslararası Film Festivali nihayetlendi ve yapılan törende Anadolu Leoparı filminin yönetmeni olan Emre Kayış'a 'En İyi Film' dâhil 4 ödül verildi.

Gündemdeki Filmler 19 Kasım 2021

Yabancı Film

Dünyanın En Kötü İnsanı (2021)

Gündemdeki Filmler 19 Kasım 2021 Dünyanın En Kötü İnsanı

Film, gerçekte kim olduğunu bulmaya çalışan, aşk hayatı ve sevdiği mesleği bulma yolunda daldan dala konan genç bir kadının, Julie'nin kimi zaman coşkulu, kimi zaman ciddileşen hikâyesini bölümler halinde anlatıyor.

Pişiriciler - The Elfkins Baking A Difference (2019)

Gündemdeki Filmler 19 Kasım 2021 Pişiriciler

Köln halkına geceleri gizlice yardım eden Elfler uzun zamandır yeraltında yaşamaktadır. Üç genç Elf gizlice yeryüzüne çıkar ve zor durumdaki şekerlemeci dükkânı sahibi Theo'ya işlerinde yardım etmeye başlar. Elflerden Helvi'nin amacı becerebileceği bir iş keşfetmek ve Elf dünyasında ödül olarak verilen şapkayı kazanmaktır.

Hayalet Avcıları: Öteki Dünya - Ghostbusters Afterlife (2021)

Gündemdeki Filmler 19 Kasım 2021 Hayalet Avcıları: Öteki Dünya

Callie, iki çocuğuyla birlikte babasından miras kalan çiftlik evine taşınır. Ev eskiden hayalet avlayan dedelerine aittir ve çocuklar tesadüf sonucu avlanmakta kullanılan cihazları bulur.

Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar - King Richard (2021)

Tenis dünyasının iki önemli ismi Serena ve Venüs Williams kardeşlerin yetişme dönemlerinin, babaları Richard Williams odaklanarak anlatıldığı Dram, Biyografi türündeki Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar (2021), 19 Kasım 2021 günü vizyona giriyor. Reinaldo Marcus Green'in yönettiği filmde Richard Williams'ı Will Smith canlandırıyor. 2 Eylül 2021'de 48. Telluride Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan filmde, Beyonce'un yeni şarkısı 'Be Alive' ilk kez izleyicilerin beğenisine sunuluyor.

Orjinal adı King Richard olan filmde, kızlarını sporcu olarak yetiştirmeyi düşünen ve tenis dalında başarılı olmaları için maddi manevi sınırları zorlayan, zaman zaman çekilmez bir adam olan, Serena ve Venüs William kardeşlerin babası Richard ve ailesinin başarı hikâyesi anlatılıyor.

King Richard (2021) Konusu:

Los Angeles'ın eski şehirlerinden Compton'da yaşayan Williams ailesinin reisi Richard Williams çok para kazanılabilecek bir spor dalında, iki kızında gördüğü potansiyeli değerlendirmek üzere planlar yapmış, adlarını spor tarihine yazdırmak için kararlı bir şekilde çalışmalara başlamıştır. Yağmur çamur demeden Compton'daki eski bir kortta antrenman yapan kızları için koç bulmaya çalışan Richard, Venüs'ü çalıştırabileceğini söyleyen koçun yarattığı fırsatın üzerine gitmiştir. Williams kardeşler, babalarının kararlılığı, annelerinin zor zamanlar yaşandığında ortaya koyduğu dengeli bakış açısıyla şekillenerek, beyazların egemenliğindeki tenis sporunda düşük görünen başarılı olma ihtimallerinin üzerine giderler.

Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar - King Richard (2021) Altyazılı Fragman
Vizyon Tarihi: 19 Kasım 2021

Diğer Adı: King Richard / Yönetmen: Reinaldo Marcus Green / Senaryo: Zach Baylin / Görüntü Yönetmeni: Robert Elswit / Müzik: Kris Bowers / Dağıtımcı: Warner Bros. Türkiye / ABD / 2021 / Süre: 2 saat 18 dakika / Dram, Biyografi / tt9620288 / 10+

Oyuncu Kadrosu:
Will Smith (Richard Williams rolünde)
Aunjanue Ellis (Oracene 'Brandy' Williams)
Saniyya Sidney (Venus Williams)
Demi Singleton (Serena Williams)
Jon Bernthal (Rick Macci)
Tony Goldwyn (Paul Cohen)

Spencer (2021)

Gündemdeki Filmler 19 Kasım 2021 Spencer

1991 yılında Prenses Diana ve Prens Charles'ın evlilikleri iyice yıpranmış, boşanma söylentileri çıkmıştır. Kraliyet ailesinin bireyleri arasında Noel tatili için barış ilan edilir ve Sandringham Malikânesinde toplanılır. Prenses Diana'nın oğullarını görebildiği o hafta sonu, onu psikolojik anlamda çok zorlar. Diana nihayetinde hayatını etkileyecek o önemli kararı alacaktır.

Cehennem Kapısı - On the 3rd Day (2021)

Gündemdeki Filmler 19 Kasım 2021 Cehennem Kapısı

Oğluyla birlikteyken kaza yapan ve hafızasını kaybeden kadın tedavi gördüğü hastaneden kaçar ve kazanın üç gün sonrasında kayıp olan oğlunu aramaya başlar. Çarpıştıkları arabayı kullanan pederle karşılaşmasında peder ona düşmanca davranacaktır.

Yerli Film

Aşk Yolunda (2021)

Gündemdeki Filmler 19 Kasım 2021 Aşk Yolunda

Talihsizliklerin bir türlü yakasını bırakmadığı Bade, ah aldığını düşünerek çareyi memleketine gidip çözüm aramakta bulur. Yanına kendisi gibi ezelden şanssız olan Yusuf'u da alarak Çırmıktı'ya doğru yola çıkarlar.

Ecinni 3: Issız Çığlık (2020)

Gündemdeki Filmler 19 Kasım 2021 Ecinni 3: Issız Çığlık

Yaşadığı rahatsızlık sonrası esrarengiz görüler görmeye başlayan Zeynep, konuyu araştırmaya başladığında küçük kız kardeşi gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Elif’in kaybolmasının verdiği acıyla perişan olan aileyi kötü bir sürpriz beklemektedir.

Yan Etki (2021)

Gündemdeki Filmler 19 Kasım 2021 Yan Etki

Cem ve arkadaşları karanlık bir takım insanlara biyolojik silah geliştirirken, Cem’in karısını ve çocuğunu öldürmesine sebep olan hastalığına da çare bulurlar. Ancak bu ilacın tahmin etmedikleri yan etkileri vardır. İnsana özel yetenekler kazandıran ilacın yan etkisi sonucu olarak, Cem paranoyaklaşır ve arkadaşlarının arkasından dolap çevirdiklerine inanmaya başladığında İstanbul’u terk eder. Onun kaçmasıyla baskınlar, kovalamaca ve adam kaçırmalar başlar.

Muallim (2021)

Gündemdeki Filmler 19 Kasım 2021 Muallim

Film, Jön Türklere karşı önyargılı olan yerel halkın yaşadığı bir kasabaya sürgün edilen Avrupa yüzü görmüş genç bir mühendisin, oradaki insanları tanıdıkça dünyaya bakışını değiştirmesini ve kasaba halkıyla bütünleşmesini anlatıyor.

Güncelleme: 02.12.2021

2 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön