15 Kasım 2021 Pazartesi

Ecinni 3: Issız Çığlık (2020)

ECİNNİ 3: ISSIZ ÇIĞLIK

 Ecinni Korku filmi serisinin üçüncüsü olan Ecinni 3: Issız Çığlık (2020) nörolojik bir rahatsızlık geçiren Zeynep'in belli belirsiz gördüğü varlıklar yüzünden yaşadığı dramı anlatıyor. Mehmet Sağlam'ın üçüncü kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu Korku, Dram, Gizem türlerini harmanlayan filmin önemli rollerini Gökçem Çoban, Yasemin Kurttekin ve Fatih Paşalı paylaşıyor.

Ecinni 3: Issız Çığlık
Ecinni 3: Issız Çığlık (2020) Afiş

Ecinni 3: Issız Çığlık (2020) Konusu:

Zeynep, bir süredir yaşadığı nörolojik rahatsızlık nedeniyle son dakika unutkanlıkları yaşamakta ve buna bağlı olup olmadığından emin olamadığı belirsiz varlıklar görmektedir. Gördüğü varlıkların Ecinniler âleminden olup olmadığını öğrenmek adına çıktıkları yolda Zeynep’in altı yaşındaki kardeşi Elif’in gizemli bir şekilde kaybolması yaşananları farklı bir boyuta taşır. Küçük kızın kaybolmasının verdiği acıyla perişan olan aileyi kötü bir sürpriz beklemektedir.

Vizyon Tarihi: 19 Kasım 2021
Yönetmen - Senaryo: Mehmet Sağlam / Görüntü Yönetmeni: Mehmet Kütük / Müzik: Can Kiremitçi / Dağıtımcı: Bir Film / Yapım: Sağlam Film / Türkiye / 2020 / Süre: 1 saat 33 dakika / Korku, Dram, Gizem
Oyuncu Kadrosu:
Gökçem Çoban, Yasemin Kurttekin, Fatih Paşalı, Batuhan Zeybek, İrfan Sağbaş

Serideki Diğer Filmler:
  • Ecinni (2018)
  • Ecinni: Tılsımlı Mezar (2019)
  • Ecinni 3: Issız Çığlık (2020)

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön