30 Kasım 2021 Salı

Büyülü Köpek Clifford the Big Red Dog

Clifford Büyük Kırmızı Köpek (2021)

Clifford Büyük Kırmızı Köpek (2021), daha önce Animasyon olarak dizisi ve filmi çekilen şimdi de CGI tekniğiyle çekilerek sinemalara gelecek olan bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Konuşabilen hayvanların yer aldığı 2004 yılında gösterilen 'Clifford's Really Big Movie' filminin aksine bu kez kırmızı renkli kahramanımız konuşmuyor. İnsan ve köpekler arasındaki sarsılmaz bağ ve sevgiyi işleyen filmin büyülü havasına filmin içinde yer alan büyü teması da katkıda bulunuyor.

Büyülü Köpek Clifford the Big Red Dog

Walt Becker'in yönettiği Macera, Komedi, Aile, Fantastik türlerindeki film aynı isimli Norman Bridwell’in Scholastic çocuk kitapları serisinden sinemaya uyarlandı. Kasım ayında Amerika'da gösterilen ve iyi bir gişe başarısı yakalayan büyülü köpek Clifford the Big Red Dog filmi için Paramount'tan devam filmi çekileceğine dair bir açıklama yapıldı. Film ülkemizde 3 Aralık 2021 günü gösterime giriyor.

Clifford Büyük Kırmızı Köpek - Clifford the Big Red Dog (2021) Konusu:

New York'lu ortaokul öğrencisi Emily Elizabeth Howard'a bir karnavalda hayvan kurtarma çadırı işleten Bay Bridwell tarafından kırmızı renkli yavru bir köpek hediye edilir. Bay Bridweel, köpeğin aldığı sevgi oranına bağlı olarak boyutunun büyüyeceğini söyler. Annesi şehir dışında olan ve ondan sorumlu olan dayısı Casey binada köpek beslemenin yasak olduğunu söyleyerek Emily'ye karşı çıkar. Okulda zor bir gün geçiren Emily'i yavru köpeği alarak evine getirir. Dayısı onun sadece bir gece kalabileceğini söyler. Ancak o gece yavru köpek inanılmaz bir şekilde büyür ve devasa boyutlara ulaşır. Veterinere götürüp sorunu çözmek isterler. Ancak bu kolay olmayacaktır. Üstelik yolda yaşananlar köpeğin sosyal medyaya düşmesine neden olacak, bir genetik uzmanının dikkatini çekecek ve işin içine polis girecektir.

Clifford Büyük Kırmızı Köpek (2021) Altyazılı Fragman
Vizyon Tarihi: 3 Aralık 2021

Diğer İsmi: Clifford the Big Red Dog / Yönetmen: Walt Becker / Senaryo: Justin Malen / Norman Bridwell'in Scholastic çocuk kitapları serisi "Clifford the Big Red Dog" / Görüntü Yönetmeni: Peter Lyons Collister / Müzik: John Debney / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Stüdyo: Paramount / ABD / 2021 / Süresi: 1 saat 36 dakika / Macera, Komedi, Aile, Fantastik / tt2397461

Oyuncu Kadrosu:
Darby Camp (Emily)
Jack Whitehall (Casey)
Izaac Wang (Owen - Emily'nin arkadaşı)
John Cleese (Bridwell - büyücü)
Sienna Guillory (Maggie - Emily'nin annesi)
Tony Hale (Tieran - genetik araştırmacısı)
David Alan Grier (Packard)

2 yorum:

  1. hımm, duymamışım hiç, köpek ve büyü, izlerim tabisideki :)

    YanıtlaSil
  2. Clifford un başka filmlerini izledik sanırım. Not alayım kızımla izlemek için.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön