24 Ekim 2021 Pazar

Kırmızı Pabuçlar ve Yedi Cüceler

Red Shoes and the Seven Dwarfs

Güney Kore yapımı olan Kırmızı Pabuçlar ve Yedi Cüceler adlı Animasyon, ünlü masallara atıfta bulunarak, dış görünüşe odaklanan bir dünyaya eleştirel bir açıyla yaklaşıyor. 12 Kasım 2021 günü vizyona girecek ve 3D olarak gösterilecek olan "Red Shoes and the Seven Dwarfs", klasik masalı farklı bir olay örgüsüyle beyazperdeye taşıyor. Sung-ho Hong, Moo-Hyun Jang ve Young Sik Uhm'un yönettiği film, babasını kurtarmak isteyen Pamuk Prenses ile bir kara büyü sonucu cüceye dönüşen yedi prensin hikâyesini anlatıyor. 

Red Shoes and the Seven Dwarfs
Kırmızı Pabuçlar ve Yedi Cüceler (2019) Afiş

Kırmızı Pabuçlar ve Yedi Cüceler (2019) Konusu:

Pamuk Prenses, babasını üvey annesi olan kötü kalpli cadı kraliçenin elinden kurtarmak için çabalarken bulduğu bir çift kırmızı pabuç sayesinde büyüleyici bir güzelliğe bürünür. Bu sırada Masallar Diyarı’nın bir başka yerinde yedi yakışıklı prens, cüceye dönüşmüştür ve kara büyüyü bozmanın yolunu aramaktadır. Tesadüfi olaylar sonrasında Pamuk Prenses’in yolu yedi kahraman cüceyle kesişir. Birlikte sevgi, dostluk ve gerçek güzelliğin anlamını keşfedecekleri macera ve tehlike dolu bir yolculuğa çıkarlar. 

Red Shoes and the Seven Dwarfs
Kırmızı Pabuçlar ve Yedi Cüceler (2019)
Vizyon Tarihi: 12 Kasım 2021

Diğer Adı: Red Shoes and the Seven Dwarfs / Yönetmen: Sung-ho Hong, Moo-Hyun Jang, Young Sik Uhm / Senaryo: Sung-ho Hong / Müzik: Geoff Zanelli / Dağıtımcı: Bir Film / Güney Kore / 2019 / Süre: 92 Dakika / Macera, Animasyon, 3D / tt4429160

Kırmızı Pabuçlar ve Yedi Cüceler (2019) İngilizce Fragman

Seslendirme Kadrosu:
Chloë Grace Moretz, Sam Claflin, Gina Gershon

2 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön