26 Eylül 2021 Pazar

Ölmek İçin Zaman Yok

NO TIME TO DIE

Dünya prömiyerini 28 Eylül 2021 günü yapan ve diğer ülkelerle aynı günlerde vizyona girecek olan "No Time To Die" filminin başrolünü son kez bu rolde izleyeceğimiz Daniel Craig oynuyor. Casus konulu 007 James Bond serisinde çekilen 25 filmin altısında (bir tanesi video oyunu) oynayan oyuncuya Ana de Armas ve "Bohemian Rhapsody" filmiyle Oscar alan Rami Malek eşlik ediyor.

Ölmek İçin Zaman Yok (2021)
Ölmek İçin Zaman Yok (2021) Poster

Cary Joji Fukunaga'nın yönetmen koltuğunda oturduğu Macera, Aksiyon türlerindeki Bond filmi Ölmek İçin Zaman Yok, 1 Ekim 2021 günü vizyona giriyor. "No Time To Die" filmi, seçeneği olan sinemalarda 3D ve IMAX izlenebilecek.

Ölmek İçin Zaman Yok - No Time To Die (2021) Konusu:

Ernst Stavro Blofeld'in ele geçirilmesinden sonra Bond, aktif hizmetten ayrılmış ve Jamaika’da sakin bir hayatın keyfini sürmektedir. CIA’den eski dostu Felix Leiter yardım için kendisine başvurunca huzuru kısa sürer. Kaçırılan bir bilim insanı Obruchev'in kurtarma görevi beklenilenden daha tehlikeli bir hal alır. MI6 ajanı Bond, tehlikeli yeni teknolojilerle silahlanmış, planı milyonlarca kişinin ölümüne sebep olacak gizemli bir kötü adamın peşine düşer.

Ölmek İçin Zaman Yok
Ölmek İçin Zaman Yok (2021) Daniel Craig ve Ana de Armas

Vizyon Tarihi: 1 Ekim 2021

Diğer Adı: No Time To Die / Yönetmen: Cary Joji Fukunaga / Senaryo: Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, Cary Joji Fukunaga, Phoebe Waller-Bridge / Görüntü Yönetmeni: Linus Sandgren / Müzik: Dan Romer / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Stüdyo: Universal / ABD, İngiltere / 2021 / Süre: 163 dakika / Macera, Aksiyon, 3D, IMAX / tt2382320

Ölmek İçin Zaman Yok - No Time To Die (2021) Türkçe Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Daniel Craig (007 James Bond)
Ana de Armas (Paloma)
Rami Malek (Lyutsifer Safin)
Ralph Fiennes (M)
Ben Whishaw (Q)
Léa Seydoux (Madeleine Swann)
Rory Kinnear (Tanner)
Billy Magnussen (Logan Ash)
Naomie Harris (Eve Moneypenny)
David Dencik (Valdo Obruchev)
Lashana Lynch (Nomi)
Jeffrey Wright (Felix Leiter)
Christoph Waltz (Ernst Stavro Blofeld)
Adı Geçen Filmler:

Daniel Craig'in yer aldığı Bond Filmleri:
2005 - Casino Royale
2008 - Quantum of Solace
2010 - 007 Blood Stone (video oyunu)
2012 - Skyfall
2015 - Spectre
2021 - Ölmek İçin Zaman Yok - No Time To Die

2 yorum:

  1. ah ah en çok beklediğim film bu :) daniel craig'in beşinci bond filmi bu, altıncı değil amaa :) craig ve amas, oskar adayı filmde oynamışlardı, knives out, ah ah pandemiden ertelenmişti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Knives Out sıkı filmdi severek izlemiştim :) Bond filmlerinin listesini yazının en altına ekledim şimdi. Bilgi almak için açtığım sayfada ctrl f yapıp james bond ları sayıp yazıya eklemiştim ama video oyunu açıklamasını gözden kaçırmışım. Onunla beraber 6 yapıyor. Ama dediğin gibi sinema filmi olarak 5 film var :) Teşekkürler deep :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön