29 Ağustos 2021 Pazar

Luca

LUKA

Enrico Casarosa'nın birçok başarılı animasyonda senaryo desteği verdikten sonra çektiği ilk uzun metrajlı Animasyonu olan Luca, 3 Eyül 2021 günü vizyona giriyor. Dünyanın çeşitli ülkelerinden konularla izleyicinin karşısına çıkan Pixar Animasyon Stüdyolarının üretimi olan film bu kez İtalya'dan 1960'lardan bir hikâye ile ekranlara geliyor. Filmin seslendirme kadrosunda 'Gizli Dünya' ve 'Mucize' filmlerinde başrol oynayan genç oyuncu Jacob Tremblay (Luca'yı seslendiriyor) bulunuyor.
Luca
Luca 2021 Afiş
 
Filmde, İtalyan Rivierası'nda, Alberto ile Luca arasında beklenmedik ama güçlü bir dostluk gelişir. Hem suyun içinde hem de karada yaşayabilen bu iki çocuğun kasabaya gitmeye karar vermesi başlarına birçok olayın gelmesine neden olacaktır.
Luka Animasyonu, 13 yaşlarındaki iki çocuğun dünyayı keşfetme ve bilgeliğe ulaşma hikâyesini anlatırken toplum içinde farklı olmanın yarattığı sorunlarla, başkalarının farklılığını kabul etme konularını da işlemekte.
Luka
Luca 2021 Pixar

Luka - Luca (2021) Konusu:

Luca, İtalyan Rivierası'nda güzel bir sahil kasabasında, bir çocuğun gelato, makarna ve uzun motosiklet gezintileriyle dolu geçirdiği unutulmaz yazı anlatan bir hikâye. Luca, bu maceraları yeni bulduğu arkadaşı Alberto ile paylaşır, ancak bütün bu eğlence derinlerde saklanan bir sır tarafından tehdit edilir: ikisi de su yüzeyinin hemen altındaki başka bir dünyadan gelen deniz canavarlarıdır.
Luca
Luca (2021)

Vizyon Tarihi: 3 Eylül 2021
Diğer Adı: Luca / Yönetmen: Enrico Casarosa / Senaryo: Jesse Andrews, Mike Jones, Enrico Casarosa / Görüntü Yönetmeni: Kim White, David Juan Bianchi / Müzik: Dan Romer / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Stüdyo: Walt Disney / ABD / 2021 / Süre: 95 Dakika / Macera, Animasyon, Aile / tt12801262
Luka - Luca (2021) Türkçe Dublajlı Fragman

Orjinal Seslendirme Kadrosu:
Jacob Tremblay (Luca Paguro sesi)
Jack Dylan Grazer (Alberto Scorfano sesi)
Emma Berman (Giulia Marcovaldo sesi)

Adı Geçen Filmler:
Gizli Dünya - Room (2015)
Mucize - Wonder (2017) 

4 yorum:

  1. Enfesmiş ya fragmanı izledim <3 girsin bakalım vizyona izleyelim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şeflerin Şefi filminde olduğu gibi Luka filminde de rekabet var. Hikayedeki Ali geliyor aklıma desem :)

      Sil
    2. Amanıınnn ne diyorsun.. hahahahahahah hevesle izlerim <3

      Sil
  2. oyyyy kaçar mııı :) hemi de riviera :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön