19 Ağustos 2021 Perşembe

Gunpowder Milkshake

BARUT KOKTEYLİ

Navot Papushado'nun yönetmenliğini üstlendiği, Netflix tarafından dağıtılan Macera, Gerilim, Aksiyon türündeki Gunpowder Milkshake, 20 Ağustos 2021 günü sinemalara geliyor. Kadın oyuncuların baskın olduğu filmde Kütüphaneciler'i oynayan Karen Gillan, Lena Headey, Carla Gugino, Michelle Yeoh, Angela Bassett ve çocuk oyuncu Chloe Coleman rol alıyorlar.

Gunpowder Milkshake
Gunpowder Milkshake (2021) Poster

Suikastçileri konu edinen film, aksiyon sahneleriyle John Wick filmini, suikastçi ve çocuk arasında geçen sahnelerle Leon - Sevginin Gücü filmini anımsatıyor. Barut Kokteyli, kendilerine şirket diyen bir grup adamın pis işlerini yapan Sam adlı suikastçi bir kadının başından geçenleri anlatıyor. Film gerçek yaşamdan kopuk, yani halkın içinde yer almayan kendi neon evrenini yaratan, bol aksiyonlu bir yapıya sahip. Kitap ve silah satışının yapıldığı özel bir de kütüphanesi var ki görülmeye değer. :) Merak edenler aşağıdaki fragmandan izleyebilir.

Gunpowder Milkshake - Barut Kokteyli (2021) Konusu:

Şirket için çalışan ve işinin ehli bir suikastçı olan annesi tarafından 12 yaşında terk edilen ve 15 yıl sonra annesi gibi ölümcül bir suikastçı olan Sam'e Şirket'ten çalan bir muhasebeciyi ortadan kaldırma görevi verilir. Ancak muhasebecinin kaçırılmış olan kızı 8 yaşındaki Emily ortada kalınca Sam onu korumak için örgütü karşısına alır.

Gunpowder Milkshake
Gunpowder Milkshake Barut Kokteyli Kütüphaneciler

Vizyon Tarihi: 20 Ağustos 2021
Diğer Adı: Gunpowder Milks / Yönetmen: Navot Papushado / Senaryo: Navot Papushado, Ehud Lavski / Görüntü Yönetmeni: Michael Seresin / Müzik: Haim Frank Ilfman / Dağıtımcı: TME Films / ABD, Almanya, Fransa / 2021 / Süre: 114 Dakika / Macera, Gerilim, Aksiyon / tt8368408 / 16+

Gunpowder Milkshake - Barut Kokteyli (2021) Altyazılı Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Karen Gillan (Sam rolünde)
Lena Headey (Scarlet)
Joanna Bobin (Rose)
Freya Allan (Genç Sam)
Angela Bassett (Anna May)
Michelle Yeoh (Florence)
Carla Gugino (Madeleine)
Paul Giamatti (Nathan)
Ed Birch (Rus Katil)
Michael Smiley (Dr. Ricky) Ralph Ineson (Jim McAlester)
Chloe Coleman (Küçük Emily)

1 yorum:

  1. oyuncu kadrosu neymiş yaaa :) gugino, yeoh, bassett :) john wick ve leon, ikisi de benim top listemde :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön