24 Ağustos 2021 Salı

Dreamland

DÜŞLER ÜLKESİ

Miles Joris-Peyrafitte'nin yönettiği Dreamland 27 Ağustos 2021 günü gösterime giriyor. Gerilim, Dram türlerindeki filmin başrollerini bir soyguncuyu canlandıran Margot Robbie ve onu saklayan rolündeki Finn Cole paylaşıyor. 98 dakika süren Düşler Ülkesi, 1930'lu yıllarda Teksas kırsalında kurtulmayı dört gözle beklediği bir hayat yaşayan Eugene'in, bir banka soygunundan aranan Allison Wells'i çiftlik evlerinin ambarında saklanırken bulmasıyla gelişen olayları anlatıyor.
Dreamland
Dreamland 2019 Afiş

Düşler Ülkesi - Dreamland (2019) Konusu:

1930’ların Büyük Buhran dönemi Teksas’ında annesi ve üvey babasıyla bir çiftlik evinde yaşayan genç Eugene Evans, günlerini küçük suçlar işleyerek geçirmektedir. Kasabada gerçekleşen bir banka soygunu sonrası kaçan faillerden Allison Wells, Eugene’in oturduğu çiftliğin ambarına saklanır. Güzel kadının etkisinde kalan Eugene, Allison’ın saklanmasına yardım etmekten kendini alamaz. Çevredeki çiftçiler ve polis kaçağı ararken zamanla birbirine âşık olan çift Meksika’ya kaçmaya karar verir. Ve polisle aralarında amansız bir kovalamaca başlar.
Dreamland
Dreamland 2019 Margot Robbie ve Finn Cole

Vizyon Tarihi: 27 Ağustos 2021
Diğer Adı: Dreamland / Yönetmen: Miles Joris-Peyrafitte / Senaryo: Nicolaas Zwart / Görüntü Yönetmeni: Lyle Vincent / Müzik: Patrick Higgins, Miles Joris-Peyrafitte / Dağıtımcı: Bir Film / ABD / 2019 / Süre: 98 Dakika / Gerilim, Dram / tt5294522 / 16+
Düşler Ülkesi - Dreamland (2019) Altyazılı Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Margot Robbie (Allison Wells rolünde)
Finn Cole (Eugene Evans)
Travis Fimmel (George Evans)
Kerry Condon (Olivia Evans)
Garrett Hedlund (Perry Montroy)
Darby Camp (Phoebe Evans)
Lola Kirke (Anlatıcı)

11 yorum:

  1. Eski bir film fakat izlemeye değer diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir nevi Bonnie and Clayd tarzı bir film sanıyorum. Ama o kadar eski değil, pandemi dönemini saymazsak neredeyse sıfır bir film :) Teşekkür ediyorum.

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Fragmandan toz fırtınalarının olduğu doğa sahnelerini izledim hoşuma gitti. Onlar için bile izlerim ben :) Çok teşekkürler.

      Sil
  3. eh izlenir tabii, izlenip unutulacaklardan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Margot Robbie sevenler kaçırmaz diye düşünüyorum deep. Bir çok filmi unutuyoruz maalesef. Geçen bir arkadaş bir film anlattı ismini sordu. Filmin birçok sahnesini hatırlıyorum ama oyuncular ve filmin ismi bende yok. 15 gündür arıyorum... Unutmak fena...

      Sil
    2. daha önce de bir filmi unutmuştun, sahneleri anlatmıştın bana da sölemiştim filmi sana :) anlat belki bulurum :)

      Sil
    3. Benim hafızam gerçekten iyi değil eskiden bilmece çözmek gibiydi keyifli geliyordu filmleri bulmak. Kopyala yapıştır yapacağım metin çok uzun çünkü deep. Bu arada 3 hafta olmuş filmi arayalı. :))

      ılgın demirhan • 3 hafta önce
      Filmin konusu şöyleydi dışarıya bakan her insan cinnet geçirip intihar ediyordu galiba. Filmin başında hamile bir kadın arkadaşıyla arabada gidiyorlardı ve dışarıda herkes cinnet geçirmeye başladı sonra hamile kadının arkadaşı da aynı şekilde cinnet geçirip intihar etti ve hamile kadın koşarak tanımadığı bir eve girdi evde de birsürü kişi vardı. Evin perdelerini felan kapattılar,filmin ortalarına doğru yiyecekleri bittiği için gözlerini kapatıp arabaya binip markete falan gidiyorlardı sanki. Filmin sonlarına doğru da kadın doğum felan yapıyordu. (Hatırladığım kadarıyla böyleydi şimdiden çok teşekkür ederim :))

      Zülal Garipkuş
      • 3 hafta önce 4,22 B abone
      Benzer bir film izledim sanki. Eve kapandıklarında dışarıdan yardım isteyen adamları eve almışlardı da sonradan bu insanlar onları öldürmeye mi çalışmıştı? Aradım bulamadım ama bakınmaya devam edeceğim.

      Sil
    4. güzel konu imiş ama hatırlamadım ama nasıl olsa rastlarım, bulunur yaniii :)

      Sil
    5. Ben hala bakınıyorum. Bakınırken Blindness filmine rastladım :) İzleyeceğim inşallah. Çok teşekkürler deep :)

      Sil
    6. blindness evet, saramago nun körlük romanından uyarlama, julianne moore, iyi film :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön