8 Temmuz 2021 Perşembe

Black Widow

BLACK WİDOW (2021)

Scarlet Johnson'un Black Widow karakterini solo olarak canlandırdığı Black Widow (2021) filmi 9 Temmuz 2021 günü vizyona giriyor. Filmde, Marvel Sinematik Evreni'nin kahramanlarından olan ve Avengers: Endgame filmi ile birlikte hayatı sonlanan Natasha Romanoff'un (Black Widow / Kara Dul) geçmişine giderek KGB ve diğer kadın ajanlarla karşılaşmasına tanık olacağız.
Black Widow
Black Widow 2021 Afiş

 

Black Widow (2021) Konusu:

Black Widow olarak bilinen Natasha Romanoff, geçmişiyle alakalı tehlikeli bir komplo teorisi ortaya çıktığında, hayatının karanlık yönleriyle yüzleşmek zorunda kalır. Natasha, onu dize getirmek için hiçbir şey tarafından durdurulmayacak bir güç tarafından takip edilirken, bir casus olarak geçmişinin ve Avenger olmasının çok uzun zaman öncesinde kalmış, bozulmuş ilişkilerinin de üstesinden gelmelidir.
Black Widow
Black Widow Scarlet Johnson

Vizyon Tarihi: 9 Temmuz 2021
Yönetmen: Cate Shortland / Senaryo: Eric Pearson / Marvel Comics Uyarlaması / Görüntü Yönetmeni: Gabriel Beristain / Müzik: Lorne Balfe / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Stüdyo: Walt Disney / ABD / 2021 / Süre: 2s 13dk / Macera, Bilim-Kurgu, Aksiyon, 3D / tt3480822 / 13+

Black Widow (2021) Türkçe Dublajlı Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Scarlett Johansson (Natasha Romanoff / Black Widow rolünde)
Florence Pugh (Yelena Belova)
David Harbour (Alexei Shostakov / Red Guardian)
O-T Fagbenle (Rick Mason)
Ray Winstone (Dreykov)
Rachel Weisz (Melina Vostokoff)
William Hurt (Thaddeus Ross)
Ever Anderson (Genç Natasha Romanoff)
Violet McGraw (Genç Yelena Belova)

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön