1 Ekim 2020 Perşembe

Troller Dünya Turu

TROLLER DÜNYA TURU

Troller Dünya Turu adlı animasyonda kahramanlarımız Poppy ve Branch kendilerini daha önce bildiklerinin ötesindeki bir dünyaya götürecek olan bu macerada altı farklı kabile keşfeder. Bu kabileler altı farklı diyara dağılmış, her biri kendilerini Funk, Country, Tekno, Klasik, Pop ve Rock olmak üzere altı farklı müzik türüne adanmıştır.

Troller Dünya Turu
Troller Dünya Turu 2020 Afis

"Troller (2016)" filminin devamı niteliğini taşıyan filmin yönetmenliğini Walt Dohrn üstlenirken, orjinal seslendirme kadrosunda Anna Kendrick, Justin Timberlake ve Rachel Bloom gibi ünlü isimler yer alıyor. Orjinal adı 'Trolls World Tour' olan Müzikal Animasyon türündeki film 90 dakika sürüyor.

Troller Dünya Turu
Troller Dünya Turu

Troller Dünya Turu - Trolls World Tour (2020) Konusu:

Ülkelerine barış geldikten kısa bir süre sonra toparlanan Poppy, kraliçe olarak hayata alışmakta ve Branch, Poppy'ye karşı gerçek duygularını ifade etmek için cesaret toplamaya çalışmaktadır. Bu sıralarda Hard Rock Trolls'un lideri Queen Barb, oyunun kurallarını değiştiren bir dünya turuna çıkmıştır. Her kabilenin müzik markasının özünü sağlayan "dizeleri" sahiplenmeye kararlı olan Queen Barb, dünyadaki tüm trolleri hard rock evi altında birleştirmek istemektedir. 

Troller Dünya Turu
Troller Dünya Turu 3

Poppy ve Branch, babasından yardım alan Rock Trolls'un lideri Barb'ın diğer tüm müzik türlerini yok etmek istediğini ve ayrıca diğer troll kabilelerinin varlığını öğrendiklerinde, dünyayı büyük bir tehlikeden kurtarmak için harekete geçmeli ve dünyada sadece rock müziğinin egemen olmasını engellemelidir. 

Troller Dünya Turu
Troller Dünya Turu 2


Vizyon Tarihi: 2 Ekim 2020
Diğer Adı: Trolls World Tour / Yönetmen: Walt Dohrn, David P. Smith (Yardımcı Yönetmen) / Senaryo: Jonathan Aibel / Müzik: Theodore Shapiro / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Şirket: Universal / ABD / 2020 / Süre: 90 dakika / Animasyon, Müzikal, Macera, Komedi, Aile, Fantastik / tt6587640

Troller Dünya Turu - Trolls World Tour (2020) Dublajlı Fragman

Orjinal Seslendirme Kadrosu:
Anna Kendrick (Poppy seslendirmesi)
Justin Timberlake (Branch)
Rachel Bloom (Kraliçe Barb)
James Corden (Biggie)
Ron Funches (Cooper)
Kelly Clarkson (Delta Dawn)
Anderson .Paak (Prens D)
Sam Rockwell (Hickory)

Troller Dünya Turu
Troller Dünya Turu 1

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön