1 Ekim 2020 Perşembe

Apocalypse Now Final Cut

Apocalypse Now Final Cut

Francis Ford Coppola’nın ülkemizde Kıyamet (1979) adıyla gösterilen filmi "Apocalypse Now" restore edilmiş hali ile beyaz perdede izleyicisiyle buluşuyor. Yönetmenin kurguladığı Final Cut versiyonu ile izleyici karşısına çıkacak olan film, Vietnam'da görev alan bir Amerikan askerine verilen görev sonrasında yaşananları konu ediyor. 

Apocalypse Now Final Cut 1979 Afiş

Marlon Brando, Harrison Ford, Martin Sheen gibi Hollywood'un yıllanmış oyuncularının yer aldığı film Başka sinema dağıtımıyla sinemalara geliyor. İlk hali 2 saat 27 dakika olan yapım, yeni adıyla "Apocalypse Now Final Cut" 3 saat sürüyor.
 

Apocalypse Now Final Cut (1979) Konusu:

Yüzbaşı Benjamin L. Willard, zorlu bir görevle karşı karşıyadır. Yüzbaşı Willard'dan, Vietnam Savaşı sırasında ordu emirlerini görmezden gelip, kendisini tanrı ilan eden özel tim albayı Walter E. Kurtz'u öldürmesi istenir. Willard, gizli görevi yerine getirmeye çalışırken kendisini zorlu durumlarla karşı karşıya bulur.

Apocalypse Now Final Cut (1979) Altyazılı Fragman

Vizyon Tarihi: 2 Ekim 2020
Diğer Adı: / Yönetmen: Francis Ford Coppola / Senaryo: Francis Ford Coppola ve John Milius / Görüntü Yönetmeni: Vittorio Storaro / Müzik: Carmine Coppola / Dağıtımcı: Başka Sinema / Şirket: Bir Film / ABD / 1979 / Süre: 3 saat / Dram, Savaş, Gizem / tt0078788

Oyuncu Kadrosu:
Martin Sheen (Yüzbaşı Benjamin L. Willard)
Marlon Brando ( Albay Walter E. Kurtz )
Robert Duvall
Frederic Forrest
Sam Bottoms
Laurence Fishburne
Albert Hall
Harrison Ford
Dennis Hopper

2 yorum:

  1. ayol zaten 3.5 saatlik film bi de final cut mı vaar :) çekilmiş en deli filmlerden biri, film ne güzel ne çirkin sadece kaçık film :) son yazımdasın ayrıcaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Final cut la beraber 3 saat deep. İzleyeli o kadar zaman olmuş ki hayal meyal hatırlıyorum filmi. Deli meli tazelemeyi düşünüyorum ben :)) YT deki işler yüzünden bugün gezebildim blogları. Çok teşekkürler deep, bir tanesin. 🌹

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön