24 Eylül 2020 Perşembe

Randıman

RANDIMAN

Çekimleri Ordu, Ünye'de gerçekleştirilen Komedi türündeki Randıman adlı yapım 25 Eylül 2020 günü sinemaseverlerle buluşuyor. Yağmur Ün, Kerim Aydemir, Cezmi Baskın ve Salih Kalyon'un önemli rollerini paylaştığı yapım, reklam ajansında çalışan ve hazırlayacağı sunuma malzeme toplamak için Ünye'ye giden Filiz'in başından geçenleri anlatıyor.

Randıman
Randıman 2020 Afiş

Randıman (2020) Konusu:

Çocukluğu Ordu'da geçen Filiz bir reklam ajansında çalışmaktadır. Patronu Ferhat Bey, müşterilerini kaybetmemek için Filiz’den çikolatayı en iyi anlatan bir sunum ister. Filiz çalışmaya fındık diyarı Ordu’dan başlamaya karar verir. Bu araştırmada çocukken arkadaşlık yaptığı Eşref ve ailesi Filiz’e yardımcı olur. Fakat köyün içerisinde yaşanan esrarengiz olaylar Filiz’in çalışmasını zora sokar. İstanbul’dan Filiz’in iş arkadaşları da köye gelir. Köyde yaşanan komik ve ilginç olayların arkası bir türlü kesilmez.

Vizyon Tarihi: 25 Eylül 2020

Yönetmen: Mehmet Hoşnut / Senaryo: Kerim Aydemir / Görüntü Yönetmeni: Cahit Erşan / Müzik: Irsel Çivit / Dağıtımcı: Bir Film / Yapım: Kim Yapım / Türkiye / 2020 / Süre: 100 dakika / Komedi / Genel İzleyici Kitlesi


Oyuncu Kadrosu:
Cezmi Baskın
Salih Kalyon
Yağmur Ün
Kerim Aydemir
Feriha Eyüboğlu
Bilge Yalçınkaya

2 yorum:

  1. oooo izlenir bu daa. türkçe altyazı org mahkeme kararıyla kapandı ama açıldı, herhalde sahipleri güçlü insanlar, diğer altyazı sitelerinden daha iyi evet, planet filan gibi :) diane adlı filmi izleee (2019/mary kay place) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer yerlerde de kaydım var ama alışamadım oralara deep. Neyseki açıldı mutlu oldum :) Diane'ye baktım ama Türkçesi yokmuş. Kaldı yani. Konusunu okudum, çok tanıdık. Ve hoşuma gitmişti.

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön