21 Ağustos 2020 Cuma

Hayallerin Peşinde

HAYALLERİN PEŞİNDE

Down sendromlu Zak, Amerikan güreşçisi olmak için kaldığı bakımevinden kaçar...
Michael Schwartz ve Tyler Nilson'ın yazıp yönettiği ilk filmleri Hayallerin Peşinde, dünya prömiyerini yaptığı 2019 SXSW Film Festivali’nde Seyirci Ödülü’nü kazandı. Macera, Komedi, Dram türünde olan ve 21 Ağustos 2020 günü gösterime giren yapımda Shia LaBeouf, Dakota Johnson ve Bruce Dern gibi tanınmış isimler rol alıyor.

Hayallerin Peşinde (2019) Afiş

Nebraska filmi ile kalpleri fetheden 84 (d1936) yaşındaki Bruce Dern'i özleyenler bu filmde kısa da olsa oyuncuyu görme şansını bulacak.

Hayallerin Peşinde - The Peanut Butter Falcon (2019) Konusu:

Zak'in en büyük hayali bir gün Amerikan güreşçisi olmaktır. Televizyonda güreş okulu ilanı görmesiyle yaşadığı bakımevinden kaçar. Tertemiz bir kalbi ve sarsılmaz bir inancı olan Down sendromlu Zak'in bu hayali ile arasında hiçbir şey duramayacaktır. Zak'in, kendisi kadar masum olmasa da geçmişinden kaçan Tyler ile yolları kesiştiğinde, bu ikilinin arasında inanılmaz bir dostluk ve heyecanlı bir yol macerası başlar.

Hayallerin Peşinde  2019) Zack Gottsagen ve Shia Labeouf

İki kaçak Tyler ve Zak, balık tutup viski içtikleri bu yolculukta, Zak ile ilgilenen ve onu geri getirmek için yola çıkan iyi niyetli bir hemşire olan Eleanor’u da aralarına katarak hayatları boyunca unutamayacakları bir maceranın içerisine sürüklenir.
Vizyon Tarihi: 21 Ağustos 2020
Diğer Adı: The Peanut Butter Falcon / Yönetmen - Senaryo: Michael Schwartz, Tyler Nilson / Görüntü Yönetmeni: Nigel Bluck / Müzik: Zachary Dawes, Noam Pikelny, Jonathan Sadoff, Gabe Witcher / Dağıtımcı: CJ Entertainment Turkey / Şirket: Filmartı / ABD / 2019 / Süre: 1s 37dk / Macera, Komedi, Dram / tt4364194

Oyuncu Kadrosu:
Zack Gottsagen (Zak)
Dakota Johnson (Eleanor)
Shia Labeouf (Tyler)
Bruce Dern (Carl)
Thomas Haden Churh (Salt Water Redneck)
Jon Bernthal (Mark)
Lee Spencer (Glen)

2 yorum:

  1. Maalesef ülkemdeki tüm sinema mekanları salgın nedeniyle tekrar faaliyete geçmedi, bu yüzden bu 2 ilginç filmin gösterilmesi pek olası değil.

    Endonezya'dan selamlar.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön