20 Şubat 2020 Perşembe

Efsunlu Ayin

EFSUNLU AYİN

Korku filmlerinin tecrübeli isimleri Alper Kıvılcım, Özgür Bakar, Koray Yeltekin üçlüsünün kaleme aldığı ve Uğur Kaplan'ın yönettiği Efsunlu Ayin, 21 Şubat 2020 günü gösterime giriyor. Korku türündeki filmde, kaldığı yurdun geçmişiyle ilgili anlatılan gizemli hikâyeleri araştırmaya koyulan gazetecilik öğrencisi Ebru'nun bu süreçte yaşadıklarını anlatılıyor.

Efsunlu Ayin (2020) Afiş

Efsunlu Ayin (2020) Konusu:

Gazetecilik bölümü son sınıfta okuyan Ebru, kalmaya başladığı yurdun geçmişine dair anlatılan hikayelere başlarda inanmasa da burada yaşadığı korku dolu deneyimler ve geçmişe ait gördüğü sanrılar nedeniyle yurdu araştırmaya karar verir. Cevapsız birçok soruyla karşılaşacaktır. Bu yurtta hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Ebru, kendisine musallat olan varlığın geçmişte yurtta kaybolduğu iddia edilen kızlarla bir bağlantısı olduğunu çözdüğünde, binlerce yıldır insanlar ve cinler arasında süregelen bir akdin bozulacağı ayin gecesinin tam ortasında kalacaktır.
tt11835588   16+

Vizyon Tarihi: 21 Şubat 2020
Yönetmen: Uğur Kaplan / Senaryo: Alper Kıvılcım, Özgür Bakar, Koray Yeltekin / Müzik: Fırat Deniz Haznedaroğlu, Çağlar Haznedaroğlu / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Yapım: Enis Özkan Film / Türkiye / 2020 / Süre: 92' / Korku

Oyuncu Kadrosu:
Eylül Ezgi Yılmaz, Sedef Şahin, Reyhan İlhan, Kirkor Dinçkayıkçı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön