8 Ocak 2020 Çarşamba

Sıfır Bir

Sıfır Bir

Youtube'da ilk iki sezonu yayınlandıktan sonra Blue Tv'ye transfer olan 6 sezonluk Sıfır Bir - Bir Zamanlar Adana'da adlı dizinin sinema filmi çekildi. Kadri Beran Taşkın'ın yönettiği Dram, Aksiyon türündeki yerli yapım Sıfır Bir 10 Ocak 2020 günü sinemalarda gösterime giriyor.
Savaş Satış, Onur Akbay, Cengizhan Yurdutek'in başrollerini paylaştığı filmde çete işlerini bırakıp düzgün bir hayata atılmak isteyen Savaş ve arkadaşlarının başlarına gelen olayları izleyeceğiz.

Sıfır Bir (2019) Afiş
Filmin afişiyle ilgili ilginç bir bilgi paylaşalım; Emre Erdem ve 70 x 100 ekibinin hazırladığı 4 afiş sosyal medyada oylandı ve yukarıda bulunan afiş 35 bin kişinin oyuyla seçildi.


Sıfır Bir (2019) Fragman

Sıfır Bir (2019) Konusu:

Adanalı çete lideri Savaş, yakın dostları Cihat ve Azad’la birlikte yeni kimlikleriyle birlikte İzmir’e yerleşmiş ve illegal işleri bırakıp bir oto yıkamacı açmışlardır. Adana’da işlerin ve mahallenin başında bıraktıkları Cengolar, hatırı sayılır ağabeyler olma yolunda ilerlemektedirler. Savaş ve arkadaşları kanunsuz hayata geri dönmemeye ve ellerine silah almadan yaşamaya kararlıdır. Ta ki Melek adlı küçük kız çocuğu, bir otel odasında annesini organları alınmış, ölmek üzere iken bulup, bunu yapan kötü adamlar tarafından taciz girişimine uğrayıp, peşindeki adamlardan kaçıp oto yıkamaya, Savaş ve arkadaşlarının yanına gelene dek.
tt11499226

Vizyon Tarihi: 10 Ocak 2020
Yönetmen: Kadri Beran Taşkın / Görüntü Yönetmeni: Ali Yılmaz / Müzik: Esat Bargun, Uğur Ateş / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Yapım: Sıfır Bir Yapım / Türkiye / 2019 / Süre: 98' / Dram, Aksiyon

Oyuncu Kadrosu
Savaş Satış (Savaş), Onur Akbay (Cihat), Cengizhan Yurdutek (Cengo), Burak Akyüz (Burak), Salih İnci (Salih), Mehmet Elmas (Azad), Zafer Altun, Hakan Aydın, Ceyhun Tutal

3 yorum:

  1. Güzel bir aşama kaydetmiş bir yapım şimdide film olarak karşımızda. Sıfır bir izlemeyi düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Sıfır bir dizisinin afişi pek havalı ☺️. Mafyavari bir dizi gibi ilginç olabilir izlemek .

    YanıtlaSil
  3. Şiddet ve uygunsuz sahneleri çok olsa da etkileyici bir diziydi ve sinema sektörüne çıkması an meselesiydi. Dizideki başarılarını filmde de yakaladıkları kesin.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön