23 Ocak 2020 Perşembe

Maceracı Yüzgeçler: Büyük Gösteri

Maceracı Yüzgeçler: Büyük Gösteri

Mithat Gökçe'nin yönettiği sevilen Animasyon dizisinin sinema filmi Maceracı Yüzgeçler: Büyük Gösteri, 24 Ocak 2020 günü vizyona giriyor. TME Films dağıtımıyla gösterilecek olan yapımın senaryosunda Arzu Demirel Birinci'nin imzası bulunuyor.
Maceracı Yüzgeçler: Büyük Gösteri (2019) Afiş

Maceracı Yüzgeçler: Büyük Gösteri (2019) Konusu:

Biba ve dostları kostümler, dekorlar hazırlıyor ve onlarca prova yapıyorlar. “Büyük Gösteri” tüm Bosfori Halkı için tarifi olmayan bir heyecan. İçerisinde 7 ayrı macera ve 7 ayrı dünya olacak “Büyük Gösteri”de Biba, Çupa, Babu, Tuti, Taka Hamsi ve deniz kızı Alesta her an başka bir akıntıya kapılıp, eğlenceli maceralar yaşıyor. Bu yolculuk kimi zaman Osman Hamdi Bey tablolarına oluyor, kimi zaman da efsanelerle dolu deverest tepesine.

Su üstünde yaşadığımıza çok benzer bir hikayesi olan Maceracı Yüzgeçler’de kırmızı barbunya balığı Biba da tıpkı etrafımızdaki çocuklar gibi okula gidiyor, arkadaşlarıyla oyunlar oynuyor ve yeni şeyler öğreniyor. Ama tabi bunların tamamını derinlerdeki gizemli dünyasında yapıyor. Okumaya, araştırmaya ve kitaplara çok ilgi duyan Biba ve arkadaşları, İstanbul Boğazı’nın sürprizlerle dolu dünyasını da keşfe çalışıyor. Hepsi de farklı özelliklere sahip bu sevimli balıklarla su altı tahmin edemeyeceğiniz kadar eğlenceli hale geliyor. Biba, Çupa, Tuti, Babu, Taka Hamsi ve Alesta’ya siz de katılın! ( Kaynak: Minika Youtube Kanalı)

Vizyon Tarihi: 24 Ocak 2020

Yönetmen: Mithat Gökçe / Senaryo: Arzu Demirel Birinci / Dağıtımcı: TME Films / Yapım: Minika / Türkiye / 2019 / Süre: 76' / Animasyon / Genel İzleyici Kitlesi

1 yorum:

  1. yerli anime ilgiiinç izlenir tabii :) dickinson için teşekkürleer. oskar adaylarını izliyonmuuu :) irishman ve hollywood sevmedim amaaa jojo, ford, 2017, parasite, joker, marriage story, little women sevdiim. bak oscar tahminleri dabıyooz. oscar yazılarıma bi gel, zamanın olursaaa :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön