29 Ocak 2020 Çarşamba

Eltilerin Savaşı

Eltilerin Savaşı

"Çünkü eltilik bunu gerektirir..."
Görümce filminde oynayan Gupse Özay'ın yazdığı ve başrolünde oynadığı Komedi filmi Eltilerin Savaşı 31 Ocak 2020 günü vizyona giriyor. Onur Bilgetay'ın yönettiği filmin diğer önemli rollerini Merve Dizdar, Uraz Kaygılaroğlu, Ferit Aktuğ ve Füsun Demirel paylaşıyor. Özellikle elti olanların ilgisini çekecek olan filmde Sultan ve Gizem adlı iki eltinin tatlı sert rekabeti komedi sosu eklenerek beyaz perdeye aktarılıyor.

Eltilerin Savaşı (2020) Afiş

Eltilerin Savaşı (2020) Konusu:

Film, farklı karaktere sahip iki elti olan Sultan ve Gizem arasında yaşanan tatlı çekişmelere, bitmek bilmeyen rekabete odaklanıyor. Eltilerin bu çekişmelerine ilk çocuğu olacak kardeşe büyük evin kalacak olması girince, rekabet iyice kızışıyor.
tt11542214

Eltilerin Savaşı
Eltilerin Savaşı (2020) Gupse Özay ve Merve Dizdar

Vizyon Tarihi: 31 Ocak 2020
Yönetmen: Onur Bilgetay / Senaryo: Gupse Özay / Görüntü Yönetmeni: Burak Kanbir / Müzik: Barış Diri / Dağıtımcı: UIP / Yapım: NuLook / Türkiye / 2020 / Süre: 118 dakika / Komedi

Eltilerin Savaşı (2020) Oyuncu Kadrosu: 
Gupse Özay (Sultan rolünde)
Merve Dizdar (Gizem)
Uraz Kaygılaroğlu (Fatih)
Ferit Aktuğ (Selim)
Füsun Demirel (Anne)
Ali İpin
Hülya Duyar
Kubilay Tunçer
Gamze Demirbilek
Taylan Erler
Sanem Yeleş
Yoni Yusuf Kalaora
Mekin Sezer
Ayta Sözeri

3 yorum:

  1. Gupse Özay ve Uraz Kaygılaroğlu'nun hayranıyım. İkisinin de enerjisi çok yüksek.. Bi fırsatını bulup bu filme gitmeli..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gupse Özay'İn konuşma şekline hayranim ben onu her türlü izlerim😊 Görümce filminden sonra Elti konusunu işlemeleri güzel olmuş. Ilerleyen yıllarda da kaynana konusuna kesin el atarlar 😄

      Sil
  2. ha haaa izlenir tabiii buuuu :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön