30 Ocak 2020 Perşembe

Aşk Tesadüfleri Sever 2

Aşk Tesadüfleri Sever 2

Ömer Faruk Sorak ve İpek Sorak'ın yönettiği Aşk, Dram türündeki Aşk Tesadüfleri Sever 2 adlı film 31 Ocak 2020 günü gösterime giriyor. İlki 2010 yılında çekilen filmin devam halkasında Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaş Şaşmaz başrolleri paylaşıyor. Zuhal Olcay ve Erkan Can'da filmde yer alan isimler arasında bulunuyor. Yerli yapımda, 1960'lardan günümüze uzanan romantik iki hikaye anlatılıyor.

Aşk Tesadüfleri Sever 2 (2020) Afiş

Aşk Tesadüfleri Sever 2 (2020) Konusu:

Yapım, 1960'ların başında, İstanbul Balat'ta Türkler ve Rumların bir arada yaşadığı, bir yanında kilise, diğer bir yanında cami olan, barış ve huzur dolu bir mahallede başlar. Mahallenin yakışıklı delikanlısı Niko, Sema'yı ilk defa okul önünde görür. Niko, radyoda çalan şarkının atmosferinde, 17 yaşındaki güzeller güzeli Sema'yı ilk görüşünde büyülenir.

Aşk Tesadüfleri Sever 2 (2020)
Aynı şarkı, paralel kurguda bizi günümüze, İstanbul'dan Ankara'ya, Defne ve Kerem’in karşılaşmasına taşır. Defne aynı şarkıyı söylemeye başlar ve Kerem’in gözleri Defne’ye kilitlenir. Bardaki uğultu ve gürültü kaybolur, sadece Defne’nin sesi kaplar mekanı."İki insanın birbirinin kaderi olacağını bilmeden, öylesine karşılaştıklarını zannettikleri, oysa birbirlerinin hayatını sonsuza kadar değiştireceklerinin gizli bir akdi olan mucizevi bir an..." Zamanın ötesinden gelen bir tanışıklık, belki bir çekim, her ne ise aralarındaki ikisi de gözlerini alamaz birbirinden... Kadersel bir aşkın kıvılcımlandığı ilk andır bu ve geçmişin düğümleri de bu aşkın içinde çözülecektir. Bu büyülü anlarla başlayan iki aşkın ilk adımları paralel kurguda devam ederken,film aradan geçen 50 yılın yarattığı değişiklikleri fonuna alarak, iki dönemin ilişki ve aile temalarının da kıyaslandığı, nostalji ve modernizmi harmanlayan tempolu bir yolculuğa çıkarır bizi. (Böcek Film)
tt10420532
❤️
Aşk cesarettir, korkuya rağmen elini tutmaktır onun.
Aşk bir başkasının suretinde var oluşu sevmektir.
Aşk sevmekten vazgeçmemektir.
❤️

Vizyon Tarihi: 31 Ocak 2020
Yönetmen: Ömer Faruk Sorak, İpek Sorak / Senaryo: Nuran Evren Şit Erdik / Görüntü Yönetmeni: Oktay Başpınar / Müzik: Ozan Çolakoğlu / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Yapım: Böcek Film, Hüzzam Film / Türkiye / 2020 / Süre: 125' / Aşk, Dram, Romantik

Oyuncu Kadrosu:
Nesrin Cavadzade (Defne)
Yiğit Kirazcı (Kerem)
Elif Doğan (Sema)
Aytaç Şaşmaz (Niko)
Zuhal Olcay (Sema)
Uğur Polat (Niko)
Erkan Can (Kemal)
Levent Can (Yorgo)
Türkü Turan (Aylin)
Hülya Gülsen Irmak (Nuran)
Eli Mango (Marika)

5 yorum:

  1. Ilk filmin devamı değil anladigim kadarıyla ismi neden böyle ki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin yapım firması ve yönetmeni ayni. Filmin adı üzerinden seri yapıyorlar anladığım kadarıyla. Yabancı ülkelerde örneklerini görmüştüm.
      Çok tesekkurler☺

      Sil
  2. Kaleminize saglık, Deep'in yazısındaki linkten ulaştım size, izleyiciniz oldum, ben de beklerim :)

    YanıtlaSil
  3. 14 subat sevgililer gunu icin uygun bir yapım olmus.

    YanıtlaSil
  4. Konusu güzel bir romantik film.. İzleyip içine dalıp gidilecek bir hikaye gibi görünüyor.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön