1 Eylül 2019 Pazar

Sesinde Aşk Var

Sesinde Aşk Var

Osman Taşçı'nın yönetmenliğini üstlendiği Romantik, Gençlik türündeki Sesinde Aşk Var adlı yerli film 16 Ağustos 2019 günü vizyona girdi. Liseli iki gencin müzik temelli arkadaşlığı ve birbirlerine aşık olmalarını anlatan filmde Burak Tozkoparan ve Hayal Köseoğlu başrolleri paylaşıyor. Burak Tozkoparan, gerçek yaşamında da müzikle uğraşan bir oyuncu. 2011 yılında Bostancı Gösteri Merkezi'nde yapılan Vodafone 14. Liseler Arası Müzik Yarışması'nda Enstrüman dalında Bateri ile birincilik almış. Filmin kadrosunda bulunan yıllanmış tiyatro ve dizi oyuncusu Cezmi Baskın ise karşımıza "Dede" rolünde çıkıyor.

Sesinde Aşk Var (2019) Poster


Sesinde Aşk Var (2019) Konusu:

Lise son sınıf öğrencisi olan Deniz, gözü çok başarılı olduğu dersleri dışında bir şeyi görmeyen, cıvıl cıvıl, neşe dolu genç bir kızdır. Anne babasını çok küçükken kaybeden Deniz, dedesinin hissettirmeden baskılaması ve yönlendirmesi sonucunda kendisini derslerine vermiştir. Oysa Deniz’in en büyük zevki ve yeteneği, şarkı söylemesidir. Fakat dedesi Şükrü, kendi geçmişinde yaşadığı bir travma nedeniyle Deniz’i öyle baskılar ki, Deniz en büyük yeteneğinin bu olduğunu bile fark etmemiştir. Ta ki okula yeni gelen bir rüzgara kapılıp gidene kadar. 18 yaşındaki Rüzgar, elinden gitarı düşmeyen tam bir müzik aşığıdır. Deniz, Rüzgar’a ve müziğe kendini kaptırıp gerçekten yapmak istediği şeyi keşfetme yolculuğuna çıkar. Bu yolculukta aşkı ona hem kılavuz olacaktır hem de yoldaş.

Sesinde Aşk Var (2019) Burak Tozkoparan ve Hayal Köseoğlu
Fakat Deniz’in hiç hesaplayamadığı şey, tüm bu yaşadığı keşif sürecinin dedesinin rahatsızlığını tetiklemesidir. Deniz kendisini büyüten, tek başına ona aile olan dedesi ile aşkı ve müzik tutkusu arasında bir tercih yapmak zorunda kalır. Deniz, hayatının en zor kararını vermek üzereyken anne ve babasıyla ilgili büyük sırrı öğrenir ve her şey bir anda tersine döner. Deniz, içine düştüğü büyük kararsızlıktan Rüzgar’a ve müziğe olan aşkının yardımıyla çıkabilecek midir? tt10757976

Sesinde Aşk Var (2019) Fragman

Vizyon Tarihi: 16 Ağustos 2019
Yönetmen: Osman Taşçı / Senaryo: Tufan Bora / Görüntü Yönetmeni: Erhan Ergün / Müzik: Barış Aryay / Dağıtımcı: CJ Entertainment Turkey / Yapım: Limon Film / Türkiye / 2019 / Süre: 104' / Gençlik, Romantik

Oyuncu Kadrosu:
Burak Tozkoparan (Rüzgar), Hayal Köseoğlu (Deniz), Gizem Güneş (Selin), Deniz Barut (Banu), Feride Çetin (Rüzgar'ın Annesi), Mine Çayıroğlu, Mert Denizmen (Atakan), Cezmi Baskın (Deniz'in Dedesi)

9 yorum:

  1. Yerli filmlerin eskilerini seviyorum tüm o komikliklerine rağmen ama yeniler pek sarmıyor beni, yine de bazen tv ye gelince baktığım oluyor, bazıları çok basit ve sıkıcı geldi bana mesela Kıvanç Tatlıtuğ'un Hadi Be Oğlum'mu öyle bir filmi geldi üşenmedim sonuna kadar baktım ama ikinci kez asla bakmak istemem, var ya, bir filmin güzel olması benim için ikinci, üçüncü kez seyredebilir olmasıyla eşit.:) yapamıyorlar yaaa..beş film çeviriyorlarsa bir tanesi ancak izlenebilir oluyor, sanırım Hollywood'un üstüne yok yani Avrupa filmleri filan da sevmiyorum..(istisnalar haricinde mesela BBC dizileri güzel oluyor) tabii bu benim fikrim kimse kusura bakmasın:)))
    Eline sağlık tanıtım için
    Sevgiler:)

    Not: Twitter'ımı epey oluyor kapattım....bloğa da sanırım artık yeni yazı yazmayı bırakıyorum ama sayfam açık kalacak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sesinde Aşk Var filminin sinposisini çok detaylı yayınlamışlar gizem kalmamış gibi, bu filme olan ilgiyi öldürür mü bilemedim şimdi.
      Bazı filmler üzerinde çok düşünmüyorum artık gişe filmi deyip geçiyorum Müjde Abla. Dvd falan da çıkarmıyorlar. Sinema da izlensin üzerine tv ye satışı olsun. Hedefleri dar tutuyorlar gibi... Biz eskilere bakmaya devam edelim :))
      Bloglar mı kan kaybetti yoksa biz mi kaybettik? Bende eski heves yok Müjde Abla. Baksana yazılar 2 hafta geriden geliyor :)) Geçenlerde yt de bir video da Frida Kahlo'nun sözünü paylaşmışlar. Söz bayağı bir düşündürdü beni; 'Uğraşarak düzeltemediğinden vazgeçerek kurtulursun' Aslında söz değil de daha çok vazgeçecek olma cesaretini kendimizde bulabilecek miyiz? sorusu yanıt bekliyor gibi. Bu benim açımdan böyle... Hepimizin yolu açık olsun Müjde Ablacığım.
      BBC, HBO her ikisinin de yayınları kaliteli oluyor. Ben şimdi HBO'nun mini dizisi Chernobyl'i izlemeye çalışıyorum. 2. bölüm sorunlu çıkmayaydı şimdiye bitmişti. Tavsiye ederim :)

      Sil
  2. Deni'in hikayesi ilgi çekici geldi bana. Sevin, hüzün bir arada gibi. Uzun zaman oldu böyle bir film izlemeyeli..

    YanıtlaSil
  3. Sesinde aşk var güzel bir filme benziyor. Uzun zamandır Türk filmi izlemedim buna bir bakayım 😊

    YanıtlaSil
  4. Yo la quiero ver cómo hago está en español

    YanıtlaSil
  5. Cómo hago para verla en español

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Would you like to see the movie 'There Is Love'? This film was only shown in cinemas in Turkey. I don't know where it's on the Internet.

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön