8 Mayıs 2019 Çarşamba

Kulyas: Lanetin Bedeli

Kulyas: Lanetin Bedeli

Kulyas cin kabilesinin insanlara yaşattığı vahşeti anlatan Korku türündeki Kulyas: Lanetin Bedeli adlı film 10 Mayıs 2019 günü gösterime giriyor. Genç yönetmen Yunus Şevik'in yönettiği yerli korku filminde 4 gencin cinlerin hedefi olmalarının ardından yaşananlar perdeye geliyor.
Filmin çekimleri için 6 köy kullanılmış. Kullanılan mekanların arasında, Gebze, Çatalca ve Ağva bulunuyor. Dras Film Pictures yapımı olan film serinin ilk filmi olarak planlanmış.

Kulyas: Lanetin Bedeli Poster

Kulyas: Lanetin Bedeli Konusu:

Mureh'in önderliğindeki cin kabilesi Kulyas, yüzyıllar önce büyücu Potifar tarafından hapsedilmiştir. Ancak insanoğlunun hırsı yüzünden serbest kalan Kulyas kabilesinin cinleri insanlarla bedeli ağır olan bir anlaşma yapar. Buna göre her yıl bir insan alacaklar ve aldıkları bedeni kullanarak insana dönüşebileceklerdir. Ancak cinler, aldıkları bedenlerle birlikte insanoğlunun hırsını da almış olurlar.
Mureh yeni kurbanlarını beklerken Beyza, Anıl, Görkem ve Defne adında dört genç düzenlenen ödüllü fotoğraf yarışması için cinlerin yaşadığı 'Deli Gelin' kasabasına gelirler. Tarif edilen oteli bulamayınca köyün hocası Kanber hoca gençleri misafirhaneye yerleştirir. Artık gençler için kabus dolu anlar başlamıştır çünkü içlerinden birisi köyün soyundan gelmektedir ve gençler olacaklardan habersizdirler. Bir kısır döngünün içerisine düşen gençler köyün sınırlarını zorlayarak Kulyas cin kabilesinin vahşetinden kurtulmaya çalışacaktır. tt10218172

Kulyas: Lanetin Bedeli (2019) Teaser

Vizyon Tarihi: 10 Mayıs 2019
Yönetmen: Yunus Şevik / Senaryo: Mustafa Miraç Kaya, Esma Şevik / Görüntü Yönetmeni: Arda Üzmez / Müzik: Samet Önder Kök, Mustafa Yazıcıoğlu / Dağıtımcı: Bir Film / Yapım: Dras Film Pictures / Türkiye / 2019 / Süre: 91' / Korku

Oyuncu Kadrosu:
Halil Kumova (Kanber Hoca)
Emre Kılın (Görkem)
Erdem Yılmaz (Anıl)
Kübra Kılınçkaya (Defne)
Nurdan Paksoy (Beyza)
Necdet Onur Serimer (Mureh)
Gizem Tan (Kurban)
Can Yavuz (Kurban)
Kaya Erdas (Değirmenci)
Esma Sevik (Defne Anne)
Muzaffer Saygın Üngör (Salih)
Ümmügül Coş (Hacer)
Aysegül Kaygusuz (Hala)
Hakan Genç (Dilsiz)
Sevil Akdağ (Zülal)

3 yorum:

  1. Yok hayır bu filmin videosunu izleyemem.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korku türünden ben de pek hazzetmiyorum ama filmi tanıtacağım için mecburen fragmanları izliyorum :))
      Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. Brrr ne korkunç filmlerçekiyorlar. Hiç bana göre değil 😃

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön