4 Nisan 2019 Perşembe

Shazam! 6 Güç

Shazam! 6 Güç

Genç yaştaki bir çocuk başına gelen bir olay yüzünden yetişkin ve çok güçlü birine dönüşür. Çocuğun süper güçler kazanmasına yol açan tek şey 'Shazam!' diye bağırmasıdır...

David F. Sandberg'ün yönettiği ve bolca fantastik öğeler taşıyan DC Comics filmi Shazam! 6 Güç, 5 Nisan 2019 günü vizyona giriyor. Zachary Levi'nin Shazam'ı canlandırdığı yapım, seçenek sunulan sinemalarda 3 boyutlu ve IMAX olarak izlenebilecek.

Shazam 6 Güç 2019 Poster

Shazam! 6 Güç Konusu:

14 yaşındaki Billy Batson yeni koruyucu ailesi ve kardeşiyle tanıştıktan bir süre sonra karşı koyamadığı bir güçle bir büyücüye doğru yönlendirilir. Büyücünün isteği üzerine 'Shazam' diye bağıran Billy böylelikle aniden altı mitolojik Tanrı'nın gücüne sahip süper güçlü bir yetişkine dönüşür. Solomon, Herkül, Atlas, Zeus, Aşil ve Mercury'nin güçlerini alan ancak onları kullanmayı bilmeyen Billy ve kardeşi için eğlenceli bir süreç başlar. Ancak Dr. Thaddeus Sivana adlı zorbanın kontrolündeki tehlikeli ve kötü güçler ortaya çıktığında Billy ustalaşmak için elini çabuk tutması gerektiğini anlar.

Shazam!
Shazam! 6 Güç 2019, Zachary Levi ve Jack Dylan Grazer

Vizyon Tarihi: 5 Nisan 2019

Diğer Adı: Shazam! / Yönetmen: David F. Sandberg / Senaryo: Henry Gayden, Darren Lemke / Görüntü Yönetmeni: Maxime Alexandre / Müzik: Benjamin Wallfisch / Dağıtımcı: Warner Bros. / Yapım: DC Comics / ABD / 2019 / Süre: 132' / tt0448115 / Macera, Fantastik, Aksiyon, 3D, IMAX


Shazam! 6 Güç (2019) Türkçe Altyazılı Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Zachary Levi (Billy Batson / Shazam)
Mark Strong (Dr. Thaddeus Sivana)
Asher Angel (Billy Batson'ın çocuk hali)
Jack Dylan Grazer (Freddy Freeman)
Michelle Borth (Mary Shazam)
Adam Brody (Freddy Shazam)
Marta Milans (Rosa Vasquez)
Cooper Andrews (Victor Vasquez)
Grace Fulton (Mary Bromfield)

2 yorum:

  1. böyle bir türk filmi var yaa çok komiiik :) vardı yaaa, linkler, hepsini yazmadan da şöyle bulabilirsin baaak, bi daakineee, "mandubi youtube" veya linke bakıp yine mesela "dizibox korkoro", öyle de geliyoo, linki bilinceeee, bulamayınca söle bi filmi bi de ben bakarııım herhangi bir filmuuuu :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön