21 Mart 2019 Perşembe

Şeytan-i İns

Şeytan-i İns

Yönetmenliğini Gökhan Arı'nın üstlendiği Korku türündeki Şeytan-i İns adlı yapım 22 Mart 2019 günü gösterime giriyor. Gökhan Arı'nın aynı zamanda senaryosunu yazdığı filmde başkahramanımız olan Semih'in ailesinin geçmişini öğrenmek için memleketine gidişi ve orada başına gelen olaylar anlatılıyor.

Şeytan-i İns 2019 Poster


Şeytan-i İns Konusu

Semih anneannesiyle beraber İstanbul’da bir yaşam sürmektedir. Annesi ve babası bundan tam otuz sene önce yaptıkları bir günah yüzünden ölmüştür. Ancak Semih, anne ve babasının trafik kazasında öldüğünü bilmektedir. Semih son dönemlerinde garip rüyalar görmeye başlar. Ölen ailesine dair bütün sırları doğduğu köye giderek bulmaya çalışır. Yolculuğunda ona sevgilisi ve arkadaşları da eşlik eder. Semih’in köyde tanıştığı Salih bütün sırları ve cevapları barındırmaktadır. Salih geçmişte yaşanan günahların bedelini Semih’e ödetir.

Şeytan-i İns (2019) Fragmanı

Vizyon Tarihi: 22 Mart 2019
Yönetmen - Senaryo: Gökhan Arı / Görüntü Yönetmeni: Vedat Dikmetaş / Müzik: Ajlan Akyüz / Dağıtımcı: CJ Entertainment Turkey / Yapım: Suare Film / Türkiye / 2019 / Süre: ' / Korku

Oyuncu Kadrosu:
Emre Özmen, Derya Çavuşoğlu, Bertan Dirikolu, Oğuz Şenol, Damla Özovalı

3 yorum:

  1. ah hımmm yerli korkuuuu çok alışamadım daha bu bizim türeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Laf aramızda ben de alışamadım deep :) Ama afişlerimizi seviyorum.

      Sil
  2. Bence korku filmi konusunda biraz kendimizi geliştirmemiz lazım ama bu film merak uyandırdı bende

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön