6 Mart 2019 Çarşamba

Hüddam 2

Hüddam 2

Utku Uçar'ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği Korku filmi Hüddam 2, 8 Mart 2019 günü gösterime giriyor. Kötü kalpli amcası yüzünden bebeğini kaybeden Fatma'nın yaşadıklarının anlatıldığı filmde bebeğin gittiği alemden geri çağrılmasını da izleyeceğiz. Yine Utku Uçar'ın yazıp yönettiği ilk Hüddam filmi ise 2015 yılında gösterilmişti...

Hüddam 2 Poster

Hüddam 2 Konusu

Öz yeğeni tarafından tecavüze uğrayan doğuştan bedensel ve zihinsel engelli Fatma, bir süre sonra gebe kaldığını fark eder. Doğumunda annesi ve babasını kaybeden Fatma için bu bebek, yalnızlığına son verecek bir umut olur. Bebeğin doğmasını istemeyen Fatma’nın amcası Recep şiddet uygulayarak bebeği düşürür. Bu olayla yıkılan Fatma kendi ebesi olan Songül’den yardım ister. Songül Fatma’ya yapılan bu kötülüğün karşılıksız kalmaması için, kendi canı pahasına Hüddam daveti ile bir ritüel gerçekleştirerek bebeği geri getirir.

Vizyon Tarihi: 8 Mart 2019
Yönetmen - Senaryo: Utku Uçar / Görüntü Yönetmeni: Mustafa Kuşçu / Müzik: Mert Oktan / Dağıtımcı: TME Films / Yapım: Hayal Sanat / Türkiye / 2019 / Süre: 98' / Korku
Oyuncu Kadrosu:
Şeyda İpek Baykal (Sevinç)
Can Beslen (Halil)
Hakan Erkuran (Recep)
Yavuz Çetin (Yusuf)
Hüseyin Çelikoğlu (Ahmet)
Ayşe Kaya (Songül)
Bülent Kaya (Bilal)
Ebrar Kurt
Funda Öz (Suna)

İlki 2015 yılında çevrilen filmin konu bilgilerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

7 yorum:

  1. Fatma için bebeğin geri gelmesi sevindirici.. Tabi genel olarak yaşadıkları çok üzücü.. Belki bebeği acılarını unutturur... Fatma'nın yaşadığı dram ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü arasında ister istemez bir bağ kurdum. Dilerim ki kadınların yaşadığı acılar yalnızca filmlerde kalsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin başında yaşananlar üzücü hakikaten. Aile çatısı altında yaşanan bu tür çarpıklıklar da maalesef kolay kolay gün yüzüne çıkmaz. Hesap sorulamaz... Benzeri olayların filmlerde kalmasını diliyorum bende.

      Sil
  2. Bebek şeytanın ruhuyla mı geliyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hüddam davetinden bahsedildiğine göre normal olarak dönmediğine kesin gözüyle bakıyorum... Filmi izleyince göreceğiz. :)

      Sil
  3. 3 harfli korku filmleri bayağı arttı,Türklerin korkulu film modası oldu nerdeyse..🙂 Türklerin en çok korktuğu karakterlerin filmleştirilmesi..✔😊

    YanıtlaSil
  4. Hüddam filmi hikayesiyle oldukça dikkat çekici bir film. Bebek geri geliyorsa çok iyi ama Fatma'nın başına gelen dram çok kötü :( Gündüz ancak seyretmeye cesaret edebilirim bu filmi :)

    YanıtlaSil
  5. Hüddam filmini izlemeyeyim ben cok sinirlerim yipraniyor bu tarz filmlerde 🙄

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön