27 Şubat 2019 Çarşamba

Tabaluga

Tabaluga

"Buz ve Ateşin Hikayesi"
Almanya yapımı Animasyon filmi Tabaluga 1 Mart 2019 günü vizyona giriyor. Türünün son örneği olan minik ejderha Tabaluga'nın ateş çıkarmak ve uçmayı öğrenmek için buz ülkesine yaptığı yolculuk ve orada tanıştığı buz prensesi Lilli ile yaşadığı maceraların anlatıldığı animasyon sinemalarda 3D seçeneği ile izlenebilecek. Basit anlatımı ile küçüklerin ilgisini çekebilecek olan animasyon 90 dakika sürüyor.

Animasyon
Tabaluga Poster

Tabaluga Filminin Konusu

Kötü bir kardan adam tarafından ailesi öldürülen Tabaluga'ya yumurtadan çıktığında ona bir kuzgun annelik eder.

Tabaluga

Uçmayı ve ateş çıkarmayı türünün son örneği olduğu için bir türlü öğrenemeyen Tabaluga asla düzgün bir ejderha olamayacağını düşünür. Ateşini bulmak için arayışa giren Tabaluga buz ülkesine gitmeye karar verir. Oraya ulaştığında buz prensesi Lilli ile tanışır. Lilli ona yardımcı olabileceğini düşündüğü kardan adam Arktos'un yanına gitmeyi teklif eder. Ancak Arktos ailesini yok eden kişidir ve oraya gittiklerinde Tabaluga son anda ondan kurtulur.

Tabaluga

Peşine düşen Arktos'u alt etmek zorunda olan Tabaluga hem yaşadığı dünyayı hem de arkadaşlarını bu büyük tehlikeden korumak için Lilli ile birlikte var olan tüm güçlerini birleştirir.

Vizyon Tarihi: 1 Mart 2019
Diğer Adı: Tabaluga & Lilli / Yönetmen: Sven Unterwaldt Jr. / Senaryo: Toby Genkel, Gerrit Hermans, Marco Petry / Müzik: Peter Hinderthür / Dağıtımcı: Bir Film / Almanya / 2018 / Süre: 90' /  tt5817548 Animasyon, 3D

3 yorum:

  1. Tabaluga filmi bence çocukların hoşuna gidecek bir film. Sadece çocuklar değil biz büyüklerde seviyoruz böyle animasyon filmlerini ,iyi seyirler herkese :)

    YanıtlaSil
  2. Ejderha Tabaluga çok sevimli görünüyor..:) Zaman içerisinde gördüm ki ben çocuk filmlerini animasyonları izlemeyi çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  3. Tabaluga nin alman yapimi oldugunu bilmiyordum. Kizim sever eminim 😊

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön