8 Şubat 2019 Cuma

Sir-Ayet

Sir-Ayet

"Sakın Çağırmayın Azapları Beterdir"
Onur Aldoğan'ın yazıp yönettiği Korku türündeki Sir-Ayet 8 Şubat 2019 günü CVG Mars Dağıtım kanalıyla sinemalarda gösterilmeye başlandı. Filmde, annesinden uzakta yaşayan Gizem'in arkadaşlarını yanına alıp, sorunlar yaşayan annesine gitmesiyle yaşanan korku dolu olaylar anlatılıyor.

Sir-Ayet 2019 Poster

Sir-Ayet Konusu

Gizem'in annesi Hicran bir yıl kadar önce çok sevdiği eşini kaybeder, kocasının yokluğu onun zor günler yaşamasına neder olur. Kızı Gizem'in de yardımı ile psikolojik destek alır. Ancak doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanmayan Hicran, içerisinde bulunduğu bu durumdan kurtulamaz. Bir müddet sonra ona daha iyi geleceğini düşündüğü İstanbul dışındaki evlerinde yaşamaya karar verir. Gizem İstanbul'da okuluna devam etmektedir. Komşularından gelen telefon üzerine okuldan üç yakın arkadaşı ile birlikte acil olarak annesinin yanına giderler. Evde gördükleri manzara karşısında şaşkınlığa uğrayan 4 genç, korku dolu anlar yaşamaya başlar.

Sir-Ayet, Demet Oran

Yönetmen Onur Aldoğan

2017 yılından itibaren sinemalarda filmlerini görmeye başladığımız genç yönetmen Onur Aldoğan'ın filmografisinde üç film bulunuyor.  Yönetmen, eğitimini inşaat alanında yapmış ve zaman zaman da mesleğini icra etmeye devam ediyor.

Sir-Ayet, Yönetmen Onur Aldoğan

Filmografi:
  • 2019 Sir-Ayet / Korku
  • 2018 Şeytan Geçidi Enhara / Korku
  • 2017 Benim Hikayem / Dram
Vizyon Tarihi: 8 Şubat 2019
Yönetmen - Senaryo : Onur Aldoğan / Görüntü Yönetmeni: İman Tahsin, Mustafa Köse / Müzik: Ozan Demir / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Yapım: Enis Özkan Film / Türkiye / 2019 / Süre: 91' / Korku
Oyuncu Kadrosu:
Demet Oran (Hicran)
Aydan Akboğa
Sinan Taşkan
Gizem Terzi
Ali Burak Küçük
İlayda Özenses

4 yorum:

  1. Korku filmleri pek izlemiyorum ama tanıtım için teşekkürler izleyenlere ise keyifli almaları dileği ile

    YanıtlaSil
  2. Korku filmi= Heyecan
    Ara sıra izlemek isterim korku filmi..
    Sir_Ayet de etkileyici bir filme benziyor...

    YanıtlaSil
  3. Türk korku sineması Türk dizi sektöründen bir farkı yok maalesef. Bir şablon var o şablon üzerinde küçük oynamalarla senaryolar yazılıyor. Cim vs. Yazı için teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Bunu izleyebilecegimi sanmiyorum 🙈

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön