17 Ocak 2019 Perşembe

Üç Harfliler: Adak (2019)

Üç Harfliler: Adak (2019)

Çektiği Korku türündeki filmlerle adından söz ettiren Alper Mestçi yeni filmi Üç Harfliler: Adak (2019) ile sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 18 Ocak 2018 günü vizyona girecek olan Üç Harfliler serisinin dördüncü, Mestçi'nin yönettiği üçüncü filmde bu kez av sırasında yaralanan bir adam ve çevresindekilerin başına gelen tekinsiz olaylar anlatılıyor.

Alper Mestçi
Üç Harfliler: Adak (2019)Poster

Üç Harfliler: Adak (2019) Konusu

Salih yakın arkadaşı Metin ile avlanmaya gider ve ormanda tüfekle vurularak ağır yaralanır. Beyninde saçma taneleri ile yaşamak zorunda kalan Salih'in iyileşmek için hem maddi hem de manevi yardıma ihtiyacı vardır. Zor günler yaşayan Salih'e ilk başta her türlü yardımı yapacağını söyleyen Metin bir süre sonra Salih'i çaresiz bir şekilde annesiyle yapayalnız bırakarak Salih'in kız arkadaşı Şermin'le nişanlanır. Metin’in eski nişanlısı Arzu bu yaşananlara bir anlam veremez. Metin'in neden böyle davrandığını çözmeye çalışırken Salih ve tekinsiz bir kadın olan annesi Türkan’ı ziyarete gider. Bu ziyaret sonrasında Türkan Hanım oğlunu bu hale getirenlerden intikam almak için harekete geçer.
Vizyon Tarihi: 18 Ocak 2019
Yönetmen - Senaryo: Alper Mestçi / Görüntü Yönetmeni: Eren Nayir / Müzik: Reşit Gözdamla / Dağıtımcı: TME Films / Yapım: Muhteşem Film, TME Films / Türkiye / 2019 / Süre: ' / Korku
Oyuncu Kadrosu
Ramazan Demir, Ceren Yılmaz, Ejder Özkarslıgil, Simge Uluer, Hatice İrkin, Begüm Koyçiç, Cavit Özer, Ali Aydoğan

4 yorum:

  1. Korku filmlerinden korkuyorum

    YanıtlaSil
  2. Paylaşım için teşekkür ederim ... Selam ve Dua ile...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Zuhalcigim.Korku filimi izleyemedigim için filime kesinlikle bakamam:))Ayy filimin posteri bile cok korkunc :) Ama yakınlara mutlaka önereceğim.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  4. Korku filmi benden uzak olsun 😃

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön