17 Ocak 2019 Perşembe

Can Dostlar 2019

Can Dostlar (2019)

BKM Yapım'ın çocuklara yönelik yeni filmi Can Dostlar (2019) 18 Ocak 2018 günü vizyona giriyor. Yönetmenliğini Tuğçe Soysop'un üstlendiği Aile türündeki yapımda Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibi ve Bizim Köyün Şarkısı filminin ekibi görev alıyor. Yarıyıl tatilini sinemada değerlendirmek isteyen ailelerin çocuklarını götürebileceği, bir çocuk parkı savaşını anlatan yapım macera sevenlere de hitap ediyor.
Can Dostlar (2019)

Can Dostlar (2019) Konusu

Parklarını Kötü Kazım'ın elinden almak için bir araya gelen mahalleli bir grup çocuğun hikâyesini anlatan filmin diğer gelişmeleri ise şöyle; Sürekli telefonlarıyla oynayan çocuklar artık sokakta oynamayı unutmuş gibidirler. Mahalleye yeni gelenlerin de ısrarıyla, çocuklar bu gidişata son vermek için yeniden parkta oynamaya karar verir.

Can Dostlar (2019)
Ama büyük bir sorun vardır: parkın bitişiğindeki evde oturan Kötü Kazım! Parka gelen çocuk, yaşlı demeden herkesi korkutan Kötü Kazım’ın kimsenin bilmediği sırrı nedir? Çocuklar bir olup parkı Kazım’dan geri alabilecek midir?
Can Dostlar (2019) Selim Bayraktar

Vizyon Tarihi: 18 Ocak 2019
Yönetmen: Tuğçe Soysop / Senaryo: BKM / Görüntü Yönetmeni: Tolga Kutlar / Müzik: Jingle Jungle / Dağıtımcı: CJ Entertainment Turkey / Yapım: BKM, CJ Entertainment Turkey / Türkiye / 2019 / Süre: 103' / Aile
Oyuncu Kadrosu
Selim Bayraktar, Berat Efe Parlar, Esat Polat Güler, Eda Döğer, Dora Dalgıç, Taha Sönmezışık, Zeynep Ilgın Çelik

6 yorum:

  1. Son zamanlarda böyle filmler çoğaldı, güldüy güldüy ekibi başı çekiyor...Selam ve Dua ile...

    YanıtlaSil
  2. Can Dostlar herhalde Köstebek'ten sonra en çok duyduğum film ismi :)

    YanıtlaSil
  3. Çocuklar için harika film önerisi...

    YanıtlaSil
  4. Bu çocuklar bir harika.. İmreniyorum tv'de izlerken. Bir de sinemada görmeliyim aslında.

    YanıtlaSil
  5. bu siteyi İnsanaDavet sitesinden gördüm ve sitenizi çok beğendim takipteyim artık. kendi siteme de beklerim https://konuloji.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Internete gelirse bakayim buna da 😊

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön