2 Ocak 2019 Çarşamba

Bekarlığa Feda (2018)

Bekarlığa Feda (2018)

Damat adayını bir türlü kızına yakıştıramayan bir babanın sevenleri ayırmaya çalışması üzerine kurulu olan Bekarlığa Feda (2018) isimli film 2019 yılının ilk haftasında sinemalarda yerini alıyor. Önce, Kasım 2018 sonrasında ise Aralık 2018 aylarında gösterimi planlanan ancak ertelenen Komedi türündeki filmin vizyon tarihi son olarak 4 Ocak 2019 olarak belirlendi.
Bekarlığa Feda  (2018)
Vizyon Tarihi: 4 Ocak 2019
Yönetmen: Ali Doğançay, Cem Sürücü / Senaryo: Ali Doğançay / Görüntü Yönetmeni: Kadir Emir İlbuğa / Dağıtımcı: Derin Film / Yapım: Metronom Yapım / Türkiye / 2018 / Süre: 105' / Komedi, Gençlik
Oyuncu Kadrosu:
Ali Burak Ceylan, Eren Pekgöz, Volkan Cal, Yağmur Ün, Mahmut Gökgöz, Melis Tüzüngüç, Nurseli İdiz, Gürkan Deniz Akhanlı, Kayhan Yıldızoğlu...
Bekarlığa Feda (2018) Ali Burak Ceylan, Mahmut Gökgöz ve Melis Tüzüngüç
Eğlenceli filmde, Ali Burak Ceylan'ı damadın arkadaşı Mete, Mahmut Gökgöz'ü gelinin babası Timur, Melis Tüzüngüç'ü ise Baba Timur'un asistanı İpek rolünde izleyeceğiz. Aksiyon sahnelerinin yer aldığı filmde, motorlarla takip sahnesi de bulunuyor. Ali Burak Ceylan, filmin motorlu sahnelerinde dublör kullanmadı.

Bekarlığa Feda (2018) Konusu

Çağlar, deliler gibi sevdiği kız arkadaşı Gamze ile evlenmek istemektedir. Çağlar'ın yakın arkadaşlarından olan Burak birkaç yıl önce evlenmiş, Mete ise bekardır. Gamze'nin babası Timur bu birlikteliğe karşı çıkar. Çağlar'a kızını yakıştıramayan baba elinden geleni ardına koymaz ancak sevenleri ayırmayı başaramaz. Timur bey son ve büyük ayırma planını kızının düğününden bir gece önce düzenlediği evliliğe veda partisinde uygulamaya koyar. Fakat komik aksilikler birbirini kovalar ve plan bambaşka karmakarışık bir hale dönüşür.

8 yorum:

  1. Baba pes etmiyor demek ki.. Bekarlığa veda partisine kadar taşıdı ayırma inadını.. Başarabildi mi acaba. İzleyip görmek gerek..
    Teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baba ve onun asistanı çok fena :) Bekarlığa Feda filminin fragmanı gözüme eğlenceli göründü. Umarım film izleyecek olanları memnun eder.
      Teşekkür ediyorum bende..

      Sil
  2. Sinemada izlenecek değerde değil diye tahmin ediyorum. TV'de ilk ne zaman çıkarsa izleriz artık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tahminen 1 sene içerisinde Tv'de izleriz gibime geliyor. :)

      Sil
  3. hımm bunu nette izlerims :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön