24 Aralık 2018 Pazartesi

Lif Örgüleri YouTube Kanalı

Lif Örgüleri YouTube Kanalı

Kişisel temizlik için kullanılan lifler banyoların demirbaşları arasındadır. Yuvarlak, kare, altıgen, uzun formlarda örülen lifler örenlerin hayal gücüne bağlı olarak daha değişik şekillerde karşımıza çıkabilmektedir. Tığ veya şişlerle örülen lifler aynı zamanda kasnak yardımıyla da yapılabilmektedir. Kullanılan iplerin kalınlığı çeşitlilik gösterse de genellikle ince iplerle yapılırlar.
Lifler banyo haricinde de kullanım alanı bulmaktadır. Rengârenk iplerle örülen gösterişli lif modelleri, evinizde aksesuar olarak yer alırken bulunduğu mekâna canlılık katmaktadır.
Lif örgüleri kanalı
Lif Örgüleri YouTube Kanalı
Lif Örgüleri YouTube Kanalı, YouTube sitesindeki mekanında, meraklısı için birbirinden güzel lif modellerinin nasıl yapıldığını anlatıyor. Kendi tasarımı olan lif modelleri de olan çiçeği burnunda Lif Örgüleri Kanalı’nda, banyolarda kullanılan lif örneklerinin yanı sıra aksesuar olarak kullanabileceğiniz modellere de yer veriliyor.
Lif Örgüleri YouTube Kanalı'nı daha iyi inceleyebilmeniz için iki videosunu paylaşıyorum:

Çiçek Sepeti Lif Modeli Yapılışı

Poşetlik Lif Yapılışı

Lif Örgüleri Kanalı'na, lifin nasıl yapıldığını öğrenmek için ya da çeyiz hazırlığındaysanız modelleri incelemek için aşağıya yazacağım bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Videoları beğendiyseniz kanala destek için beğeni tuşuna basmayı unutmayın. Ayrıca, kanala abone olduğunuzda en son yayınlardan da anında haberdar olabilirsiniz.
Şimdiden iyi seyirler diliyorum.

16 yorum:

  1. Bir çoğunu tanıyorum tam bir emek goz nuru...guzel tanıtım için teşekkürler editor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sibel hanım, örme işlemi kadar kayıt ve yükleme işlemi de çok zahmetli. Sizin de YouTube'da kanalınız bu işlerin zorluğunu ancak yapanlar anlayabiliyor. Yarim saatlik video için sabahlara kadar yüklenmesinin beklendiği oluyor. Sevmeden yürütmek zor. Lif Örgüleri'de bu işi severek yapıyor.
      Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.

      Sil
  2. Zaman zaman hobi olarak lif yapıyorum. Kanala abone oldum. yeni modelleri kanaldan takipte olacağım. Teşekkürler..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lif örmek çok keyifli bence, izlerken öyle olduğunu düşünüyorum. Bir gün ben de örüp hobi başlığı altında yayınlayabilirim :) Takip için teşekkür ediyorum. Sevgiler diliyorum bende :)

      Sil
  3. Merhaba, blogunuzu ziyarete geldim. Benim blogumu da ziyaret ederseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatih bey hoş geldiniz. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.

      Sil
  4. heeey yutuptasın daaa, twitırdan bakıyom daaa, amaa bloguna döndün mü yaaa:) aşçı fare en sevdiklerimden yaaa. anime istediğin zaman söle hepsini izliyom :) leylekler, coco, sakasama no patema, tangled :) olmazsa sölerim yineee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. YT'de bir takım şartları yerine getirince kanalı incelemeye alıyorlar. Beğenirlerse reklam onayı veriyorlar. Şu an incelemedeyim. Ne zaman cevap verirler, kanalımı değerli
      bulurlar mı bilmiyorum. Bloga dönmeyi düşünüyordum zaten. Yt sürecinin başlaması ve yeni yılın başına denk gelmesini fırsat bildim ve Ocak 2019 dan itibaren burada olacağım.
      Animelerden sadece Sakasama no patema (2013) izlememiştim. Fragmanı hoşuma gitti, hemen baktım bulabilir miyim diye. Teşekkür ediyorum. :)
      Uzun metraj animeleri seviyorum. Ama filmleri bulmak eskisi gibi kolay değil. En son 5-6 tane iyi anime tespit ettim ama elime sadece Çocuk ve Canavar geçti... Deeptone film tavsiyelere her zaman açığım. :))

      Sil
    2. torrent'ten mi indiriyorsun, ordan indirip, türkçe altyazı.org adersinden de altyazı almak çok iyi yaa. türkçe altyazı org ne iyi bi site ki yaa :) marnie oradayken, ateş böceklerinin mezarı, sölerim yine öyle çok var kii, bi yandan amerikan bi yandan japon ve mangalar yani. çok iyi anime diziler de var. cowboy bebop gibi.

      Sil
    3. Altyazılık filmleri seviyorum. Türkçe Altyapı süper bir site, çok severim☺ O animelerin hepsini izledim 🤗 Tekipteyim seni. Çok teşekkür ediyorum ☺

      Sil
  5. El isi sevenler icin güzel bir kanalmis 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lif örgülerinin yayınlarından iki tanesini buraya taşıyabildim. Becerikli bir arkadaşımız, çok güzel işleri var.
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  6. Her evin vazgeçilmezi lif örgüleri :) Her biri göz nuru, emek verilmiş. Bloguna dönmene sevindim Zülalcim. Güzel yazılarını okumak dileğiyle...
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banyo lifleri hakikaten vazgeçilmezlerimiz arasında. Evdeki lifleri saysam sanırım 15-20 ye kadar çıkar sayıları :)
      Çok teşekkür ediyorum canım. Bismillah dedim başladım, Allah hepimize sağlık sıhhat bir de yazma azmi versin. Çok özlemişim buraları. :)

      Sil
  7. Kanal sizinse abone oluyum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, takipçiye arkadaşım lif örgüleri de ben de hayır demeyiz Yusuf Bey :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön