30 Kasım 2017 Perşembe

24 Hours to Live (2017)

Yarını Yok (2017)

Deneyimli oyuncu Ethan Hawke'ın başrolünde oynadığı Aksiyon ve Gerilim türündeki 24 Hours to Live (2017) adlı film 1 Aralık 2017 günü vizyona giriyor. Yönetmenliğini Brian Smrz'ın üstlendiği filmde, Hawke'ın canlandırdığı suikastçi filmin başında ölüyor ancak tekrar diriltilerek 24 saat sürecek olan son görevine devam etmesi sağlanıyor.

Yarını Yok (2017)
24 Hours to Live (2017) Poster

26 Ekim 2017'de ilk gösterimini gerçekleştiren Yarını Yok (2017) filmiyle ilgili okuduğum yorumlardan edindiğim fikre göre; içinde komploların yer aldığı, gizli servislerin ismi zikredilen filmin, tempolu, sert bir aksiyon olduğunu söyleyebilirim. Ethan Hawke'ın rol arkadaşı Qing Xu ile güzel bir ikili oluşturduğu da söylenenler arasında.

Yarını Yok (2017) Konusu

Yarını Yok (2017)
24 Hours to Live (2017) Ethan Hawke ve Qing Xu

Eski özel kuvvetler askeri olan Travis Conrad, kiralık katildir. Eşini ve çocuğunu kaybettikten sonra işinden uzaklaşmış ve kayınpederi ile vakit geçirmektedir. Arkadaşı Jim tarafından kendisine bir görev verilir. Görevinde önemli bir istihbarat edinen Travis öldürülür. Çok gizli bir deneysel prosedür uygulanan cesedi tekrar hayata döndürülür. Hayatta yalnızca 24 saat kalabilecek olan Travis’in bir an önce halletmesi gereken işler vardır.

Vizyon Tarihi: 1 Aralık 2017
Orjinal Adı: 24 Hours to Live / Yönetmen: Brian Smrz / Senaryo: Jim McClain, Ron Mita, Zach Dean / Görüntü Yönetmeni: Ben Nott / Müzik: Tyler Bates / Dağıtımcı: Chantier / ABD, Hong Kong, Güney Afrika / 2017 / Süre: 93' / tt5442456 / Gerilim, Aksiyon
Oyuncu Kadrosu
Ethan Hawke (Travis Conrad), Paul Anderson (Jim Morrow), Liam Cunningham (Wetzler), Qing Xu (Lin), Nathalie Boltt (Doktor Helen), Tanya van Graan (Jasmine Morrow), Tyrone Keogh (Keith Zera), Jeremy Yong (Christopher Bisset), Rutger Hauer (Kayınpeder Frank)

4 yorum:

  1. Aksiyonu bol konusu güzel bir filme benziyor..Cesedi geri döndürmek falan ilginçmiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konuyu okuyunca bilim-kurgu yada fantastik bir tür mü acaba diye kontrol ettim ama değildi. Saf aksiyon filmi. Asıl kahramanı filmin başında öldürüyorlar. Filmin sonunda Travis gerçekten ölecek mi diye insan merak ediyor. :)

      Sil
  2. Travis'in bu 24 saatlik zaman dilimini nasıl değerlendireceği merak konusu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Travis sanırım bir ölüm makinesine dönüşecek. Filmde intikam kokusu var. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön