1 Ağustos 2017 Salı

Cumali Ceber: Allah Seni Alsın (2017)

Cumali Ceber: Allah Seni Alsın (2017)

Yönetmenliğini Gökhan Gök'ün üstlendiği Komedi türündeki Cumali Ceber: Allah Seni Alsın (2017) filminde Cumali'nin Kuşadası'nda bir otelde yaşadığı komik maceralar anlatılıyor.

Sosyal medyada ilgi gören Halil Söyletmez'in yarattığı Cumali Ceber karakteri 4 Ağustos 2017 günü sinemalarda seyircisi ile buluşuyor...

Cumali Ceber: Allah Seni Alsın (2017)

Cumali Ceber: Allah Seni Alsın (2017) Konusu

Cumali, emekliliğine bir gün kala patronunu dövünce işten atılır. Çocuklarının da kumar borcu olduğunu öğrenince iyice zıvanadan çıkar. Çocuklara kızıp eğitim hayatlarına son vermeyi düşünürken talih yüzüne güler ve Kuşadası'nda tatile gitmeleri için bir teklif alır. Gittikleri otel ciddi bir denetimden geçmektedir ve Cumali’nin otel müşterilerinden birine aşık olması cümbüşü iyice artıracaktır.

Vizyon Tarihi: 4 Ağustos 2017

Yönetmen: Gökhan Gök / Senaryo: Cihan Berk Berkeban ve Gökhan Gök / Görüntü Yönetmeni: Ömer Faruk Yayla / Müzik: Ersin Bisken / Dağıtımcı: Chantier / Yapımcı: RETROPRO (Retro Production) / Türkiye / 2017 / Süre: 100 dakika / Komedi / 13+

Oyuncular:

Halil Söyletmez, Doğa Konakoğlu, Serkan Şengül, Emre Keskin, Ceyda Saltadal, Tanser Yılmaztürk, Ece Seçkin, Ferhat Göçer, Gökhan Keser, Samsun Demir, Yusuf Aktaş (Reynmen)

6 yorum:

  1. Recep İvedik akımının devamı gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cumali Ceber'le yeni tanıştım ve sizinle aynı kanıya sahibim. :)
      Ceber karakterini tanımayanlar için fragman büyük ipuçları içeriyor...

      Sil
  2. Bu filmi izlemeye çalışacağım. Türk filmlerinin değişimini merak ederim zaman zaman. :)
    Yalın ve anlaşılır bir anlatım tarzı. Hoşuma gitti. kaleminize sağlık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnternette ilgi çeken ve filmi çekilen bir karakterin Türk sineması dünyasında nasıl bir tepki alacağını ve başarılı olup olamayacağını bende merak ediyorum. Alışkın olduğumuz kalıcı Yeşilçam komedilerinden çok farklı filmler piyasaya çıkıyor artık. :)
      İzlemediğim filmler olunca fazla detaya girmeden yazmaya özen gösteriyorum Halil Bey, teşekkür ediyorum :))

      Sil
  3. Kısa videolarla popüler olmuştu. Sinemada ne kadar başarılı olur emin değilim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Halil Söyletmez en son filmleriyle değil de burnuna yaptırdığı sorunlu ameliyatla gündeme gelmişti. Sinema her ne kadar para kazanmaya bir araçsa da aynı zamanda bir gönül işi. Halil Söyletmez gönül tarafından yol almaya devam edebilir saygı duyarım. :)
      Güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön