6 Ağustos 2017 Pazar

Amigos Meksika Hazinesi (2017)

Amigos Meksika Hazinesi (2017)


A. Çağatay Özkan'ın yazıp yönettiği ve yapımcısı olduğu yerli Komedi filmi Amigos Meksika Hazinesi (2017) 11 Ağustos 2017 günü gösterime giriyor. Filmde, hepsi birbirinden tembel ve sahtekar olan 4 arkadaşın,fantastik öğelerle zenginleştirilmiş hazine arama macerası anlatılıyor.
Amigos Meksika Hazinesi (2017) Fragman

Vizyon Tarihi: 11 Ağustos 2017
Yönetmen - Senaryo: A. Çağatay Özkan / Görüntü Yönetmeni: Armağan Gündüz / Müzik: Zafer Paydaş / Dağıtımcı: MC Film / Şirket: AC23 Film Prodüksiyon Yapım / Türkiye / 2017 / Süre: 85' / Komedi
Oyuncular: 
A. Çağatay Özkan, Kağan Öztop, Hamit Demir, Nami Esatgil, Kadir Gültekin, Suat İnal, Bülent Altıntoprak, Duygu Sökmen, Rezzan Durak...

Amigos Meksika Hazinesi (2017) Konusu

Amigos Meksika Hazinesi (2017) filminden bir sahne
Cevdet, bir tesadüf sonucu Meksika hazinesinin varlığını öğrenir. Kaptan Cevdet ve üç arkadaşı (Amigos) hazinenin peşine düşer. Ancak hazinenin peşinde belalı insanlar da vardır. Tembel ve üçkağıtçı olan Amigoslar Zigsonya Köyü'nden Meksika'ya uzanan fantastik bir maceraya doğru yol alırlar.

3 yorum:

  1. Hmmm...ilgince benziyor fragmana baktım ama o kadar az şey göstermişler ki, bir şey anlamadım fragmandan. Bunu merak ettim elbet televizyona gelir o zaman bakarım ama sinemada gitmem çünkü önyargım var hayal kırıklığına uğramak istemiyorum:)))tv de bakarım. Çok teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragmanın ön yüzündeki fotoğraf çok karanlık diye filmin teaserlerinden birini paylaşmıştım. Değişiklik yapıp yeni bir fotoğraf ekleyip fotoğrafa fragmanın linkini verdim. Şimdi daha iyi oldu. Dediğiniz gibi çok kısa bir video olduğu için filmin ne anlattığı anlaşılmıyordu.
      Fragmanda fantastik öğelere de yer vermişler. Stargate dizisi vardı. Aniden bir kapı belirir o kapıdan geçince istedikleri yere giderlerdi... Sahneyi görünce dizi aklıma geldi hemen.
      Filmi televizyona satacaklarını tahmin ediyorum. Çok fazla beklemeyiz tv için :)
      Ben teşekkür ediyorum Müjde Abla, sevgiler. :)

      Sil
  2. Türkler western mi yapmış? Atlamışız bu filmi

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön