24 Temmuz 2017 Pazartesi

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu (2017)

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu (2017)

 Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

Fransız yönetmen Luc Besson imzalı, Bilim-Kurgu, Aksiyon, Macera türündeki Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu (2017) filmi 27 Temmuz 2017 Perşembe günü vizyona giriyor. Lucy (2014), Sevginin Gücü (1994), Beşinci Element (1997) ve Taşıyıcı (2002) gibi sevilen filmleri yöneten Luc Besson, fantastik öğelerin ağır bastığı, animasyon ve gerçek kahramanların bir arada bulunduğu yeni filminde bizleri 28.yüzyılda uzayda geçen bir maceraya davet ediyor.
Filmin çıkış noktasını "Valérian ve Laureline" isimli çizgi-roman serisi oluşturuyor. Valerian and the City of a Thousand Planets (2017) filminin başlıca rollerini ise 24 yaşındaki model/oyuncu Cara Delevingne ve 31 yaşındaki Dane DeHaan paylaşıyor. Oyuncu kadrosunda dikkat çeken bir diğer isim ise Şarkıcı Rihanna.

Vizyon Tarihi: 27 Temmuz 2017 Perşembe
Orjinal Adı: Valerian and the City of a Thousand Planets / Yönetmen - Senaryo: Luc Besson / Görüntü Yönetmeni: Thierry Arbogast / Müzik: Alexandre Desplat / Dağıtımcı: TME Films / Fransa / 2017 / Süre: 137' / Macera, Bilim-Kurgu, Aksiyon, 3D, Real 3D
Oyuncular: Cara Delevingne (Laureline), Dane DeHaan (Major Valerian), Clive Owen (Komutan Arun), Rihanna (Bubble), Ethan Hawke (Jolly the Pimp)

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu (2017) Konusu

Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)
Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu (2017) Dane DeHaan ve Cara Delevinge
28. yüzyılda insan gezegeni hükümeti için çalışan ajanlar Valerian ve Laureline, evrenin düzenini sağlamak için uygulanan emirleri taşıyan bir operasyonda görevlidir. Kumandanları olan Arun onları Savunma Bakanlığı'nın emriyle Alpha şehrine göndermiştir. Alpha Şehri, evrenin her köşesindeki farklı türün bilgi, deneyim ve kültürlerini paylaşmak için yüz yıllardır bir araya geldiği, güzelliğiyle dikkat çeken bir metropoldür. Ancak bilge insanların arasında bulunan karanlık ve bilinmeyen bir güç bu şehrin huzurlu ortamını tehdit etmeye başlamıştır. Valerian ve Laureline'ın, bu gücü aktif olmadan durdurmak için 10 saatleri vardır. tt2239822
Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)
Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu (2017)

8 yorum:

  1. ilginç olabilir. Nette bulursak izleyelim 😊

    YanıtlaSil
  2. Fransızların bilimkurgu çektiğini bilmiyordum, bakınca Hollywood filmi sandım, izleyebilirim. Çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yönetmen Luc Besson'un yıllardır çekmeyi hayal ettiği filmmis. İsmini ilk gördüğümde bende Amerikan filmi sanmıştım Valerian'ı :)

      Sil
  3. kesinlikle ilgimi çekti bile..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renkli ve eğlenceli bir filme benziyor. İyi seyirler diliyorum. :)

      Sil
  4. Uzun süredir bilimkurgu film izlemiyorum bunu izlemek istiyorum konusu hoşuma gitti...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konusu oldukça uzak bir gelecekte geçiyor. Merak uyandırıcı.
      İyi seyirler diliyorum :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön