1 Haziran 2017 Perşembe

Şeytanın Doğuşu - FirstBorn (2016)

Şeytanın Doğuşu - FirstBorn (2016)

İlk çocukları doğduktan sonra başlarına sıra dışı olaylar gelen ailenin yaşadıklarının anlatıldığı Şeytanın Doğuşu - FirstBorn (2016) filmi 2 Haziran 2017 günü vizyona girecek.
Şeytanın Doğuşu 2016
Vizyon Tarihi: 2 Haziran 2017
Orjinal Adı: FirstBorn (2016) / Yönetmen: Nirpal Bhogal / Senaryo: Nirpal Bhogal, Sean Hogan / Görüntü Yönetmeni: Mattias Nyberg / Müzik: Walter Mair / İngiltere / 2016 / 86' / Korku
Oyuncular: Antonia Thomas, Jonathan Hyde, Luke Norris, Eileen Davies, Lucy Chappell, Georgie Smith

Şeytanın Doğuşu (2016) Konusu

FirstBorn (2016)
Şeytanın Doğuşu 2016, Antonia Thomas'ı okültist anne rolünde izleyeceğiz.
Genç çift James (Luke Norris) ve Charlie (Antonia Thomas) birbirlerini sevmektedir ve yakında bir çocukları olacağını öğrenirler. Bebeği doğurmaya karar veren ailenin sevgi dolu hayatlarına adını Thea koydukları çok güzel bir kız çocuğu katılır. Ancak bebek doğduktan sonra evde James ve Charlie'yi paniğe sokan sıra dışı kötü olaylar yaşanmaya başlar. Paniklerini atlattıktan sonra uzak yaşadıkları ailelerinden yardım isterler. Bir okültist olan Charlie, Aistair'ın (Jonathan Hyde) tavsiyeleriyle bebekleri Thea'ya, sahibi olduğu güçleri kontrol etmesini öğretir.
FirstBorn (2016)
Şeytanın Doğuşu - FirsBorn (2016) Eileen Davies, medyum rolüyle karşımızda olacak.
Birkaç yıl sonra evleri kötü güçler tarafından işgal olan aile, güçlü okültist Elizabeth'ten (Eileen Davies) yardım ister. Çabaları küçük kızları Thea'yı kötü ve doğaüstü yaratıklardan kurtarabilecek midir? tt4399590  +⓯💥

* Okültizm:
Terim Latince’de "gizlemek, saklamak" anlamına gelen "occulere" sözcüğünden gelen, “gizli, saklı” anlamındaki occultus sözcüğünden türetilmiş olup, “gizli ve saklı olanın bilgisi” anlamına gelir. Buradaki “gizli ve saklı olan” ifadesi hem görünmeyen aleme, hem doğaüstü denilen fenomenlere ilişkindir. Okült sözcüğü okültizm adının sıfatı olup günümüzde "okültizm ile ilgili" anlamında kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön