2 Mayıs 2017 Salı

Umudun Kıyısında (2017)

Umudun Kıyısında (2017)

Başına gelen hastalık nedeniyle hayata ve aşka bakış açısını değiştiren bir fotoğrafçının yaşamından bir kesit sunulan filmde, başrolleri Levent Sülün ve Burçin Abdullah paylaşıyor.

Yönetmenliğini Haydar Işık'ın üstlendiği Dram, Romantik türündeki Umudun Kıyısında (2017) isimli film 5 Mayıs 2017 günü gösterime giriyor. Senaryosunu Zeynep Yılmaz'ın yazdığı filmin görüntü yönetmenliğini Soner Buvan yapıyor.

Çekimleri Eskişehir'de gerçekleştirilen Umudun Kıyısında filminin başrollerini Levent Sülün (Ufuk rolünde) ve Burçin Abdullah (Esma) paylaşıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Ümit Acar (İsmail Dayı), Gülşah Çomoğlu (Meral), Mihriban Er, Tolga Akman (Teo) ve Fırat Can Aydın (Umut) yer alıyor.

Umudun Kıyısında (2017) Levent Sülün ve Burçin Abdullah

Umudun Kıyısında (2017) Konusu

İstanbul'da yaşayan Ufuk fotoğraf sanatçısıdır. Hayatı günlük yaşayan Ufuk küresel ısınma ve yenilenebilir enerji gibi gerçekliği olan konularla ilgilenmektedir. Düşündüğünü söyleyen, dobra yapılı bir kadın olan Esma ile tanışan ve tanıştıktan sonra sık sık rastlaşan ikili birbirine aşık olur. Ufuk zaman zaman başının dönmesinden yakınmaktadır. Bu sırada annesinin hastalığını öğrenir. Baygınlık geçiren Ufuk hastaneye kaldırılır. Hastane odasında Umut isminde genç bir hastayla tanışır. Umut kendisinin aksine iyimser ve yaşama tutunmuş biridir. Uzun yıllar boyunca insanlarla arasına mesafe koyan Ufuk'un Umut'tan öğreneceği çok şey vardır...

2 yorum:

  1. umut bitmez mi acaba hiç?.. Güzel bir film izlenimi veriyor..
    Çok teşekkürler bilgilendirme için.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kanser çağımızın hastalığı, insan yaşamın değerini böyle bir hastalıkla savaşmaya başlayınca daha iyi anlıyor. Filmin hepimizin başına gelebilecek bir hikayesi var bence...
      Yorumunuz için ben teşekkür ediyorum Nahide Hanım. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön