26 Mayıs 2017 Cuma

Sinsiran: Yasak Aşk (2017)

Sinsiran: Yasak Aşk (2017)

Yasak bir aşkın ardından meydana gelen korku dolu olayların anlatıldığı Sinsiran: Yasak Aşk (2017) filminin başrollerini Şehmus Kartal ve Pınar Güven paylaşıyor.
Sinsiran: Yasak Aşk (2017) Poster

Vizyon Tarihi: 26 Mayıs 2017
Yönetmen: Samet Çakırtaş / Senaryo: Abdulkadir Ortayol, Akın Ayvaz / Görüntü Yönetmeni: Seyhan Bilir / Müzik: Gürkan Çakıcı  / Türkiye / 2017 / -' / Korku, Gerilim
Oyuncular: Şehmus Kartal, Pınar Güven, Bilge Bilge, Akın Ayvaz, Sebahat Adalar, Yaşar Alptekin

Sinsiran: Yasak Aşk (2017) Konusu

Bedri ve eşi Nermin İstanbul'ya yaşayan yeni evli bir çifttir. Bedri uluslararası bir şirkette müdür olarak çalışmaktadır. Evliliklerinin birinci yıl dönümünde Nermin'in ailesinin yanına köye giderler. Nermin'in kızkardeşi Seher kaybolur ve bulunamaz.
Sinsiran: Yasak Aşk (2017), Şehmus Kartal
İstanbul'a döndüklerinde Bedri iş yerinde ve evde kabuslar görmeye başlar. Bu durumunu iş arkadaşı Murat'la paylaşır. Murat onu mitolojik araştırmalar yapan felsefe hocası Can'a yönlendirir. Can ona büyü yapıldığını ve kabuslarının Seher'in kaybolmasıyla ilgili olduğunu söyler. Köye dönüp Sakine'yi araması gerekmektedir. Bedri yaşadığı durumdan kurtulacağı umuduyla köye geri döner. Ancak en tehlikeli cinlerden olan Sinsiran'la mücadele ettiğini bilmeyen Bedri için köyde işler daha da tehlikeli ve içinden çıkılmaz bir hale gelecektir.

2 yorum:

  1. İlginçmiş film. Bu ara bu tarz epey çekilir oldu sanki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konusunda büyü olan filmlerde bir artış var Saadet Hanım.

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön