5 Nisan 2017 Çarşamba

The Shack (2017)

Baraka (2017)

Baraka (2017)
İngiliz yönetmen Stuart Hazeldine'in yönettiği Fantastik, Dram türündeki Baraka (2017) / The Shack (2017) isimli film 7 Nisan 2017 tarihinde vizyona giriyor. ABD yapımı olan ve senaryosunu John Fusco'nun yazdığı film 132 dakika sürüyor. "Baraka" filminin görüntü yönetmenliğini Declan Quinn üstlenirken, müziklerde Aaron Zigman’ın imzası bulunuyor. Film aynı zamanda "A Cabana" ismiyle de biliniyor.

Baraka (2017) Konusu

Mack Phillips çocukluğunda sarhoş babası tarafından suistimale uğramıştır. Yıllar geçtikten sonra bir yuva kurmuş, karısı Nan ve üç çocuğu Kate, Josh ve en küçük kızı Missy ile birlikte rahat bir hayat yaşamaktadır. Ormanda kampa çıktıkları bir gün gerçekleşen kano kazası Kate ve Josh'u kurtarılması ve Missy'nin kaybolmasıyla sonuçlanır. Polis boş bir barakada Missy'nin yırtık elbisesini ve kanını bulur, küçük kızın seri katilin kurbanı olduğuna hükmederler. Mack, bunalıma girer ve inancına sırt çevirir. Bir gün aldığı "Papa" imzalı gizemli bir telgrafla kamp yaptıkları ormana boş barakaya davet edilir.
Barakaya gittiğinde orada Papa isimli kadının lideri olduğu bir grup yabancıyla karşılaşır. Bunlar Baba, Oğul ve Kutsal Ruh'tur. tt2872518 ⓭

Notlar

✎ Baraka (2017) filmi, William P. Young'ın 2007 yılında yayınlanan "The Shack" isimli çok satan romanından sinemaya uyarlandı.

Baraka (2017) Oyuncu Kadrosu

Sam Worthington (Mack Phillips rolünde)
Tim McGraw (Willie)
Radha Mitchell (Nan Phillips)
Octavia Spencer (Papa)
Avraham Aviv Alush (Oğul İsa)
Sumire Matsubara (Kutsal Ruh)
Graham Greene (Erkek Papa)
Megan Charpentier (Kate Phillips)
Alice Braga (Sophia)
Amélie Eve (Missy Phillips)
Gage Munroe (Josh Phillips)
Ryan Robbins (Emil Ducette)

2 yorum:

  1. Yıllardır tabu olan aile içi istismar son zamanlarda ne kadar çok işlenir oldu. İyi de oldu aslında farkındalıklar artıyor

    YanıtlaSil
  2. Konusu ilgimi çekmişti. En yakın zamanda izlemeyi planladığım filmler arasında

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön