15 Nisan 2017 Cumartesi

Arif V 216

Arif V 216 Filmi İlk Fragmanı

Cem Yılmaz ve ekibinin hazırlıklarına devam ettiği Arif V 216 filminin kısa bir süre önce ilk fragmanı yayınlandı. Komedi ve Bilim-Kurgu türünün harmanlanacağı yapım, serinin üçüncü filmi olacak. Serinin ilki olan ve 2004 yılında gösterilen G.O.R.A filminde Cem Yılmaz'ın canlandırdığı Arif, uzaylılar tarafından kaçırılmıştı. Aradan 4 yıl geçtikten sonra serinin ikincisi olan A.R.O.G çekilmiş, bu bölümde ise Arif ondan intikam almak isteyen G.O.R.A.'lı Komutan Logar tarafından zaman makinesiyle Taş Devri'ne yollanmıştı. Geçmişteki filmleri çok kısa olarak hatırladıktan sonra yeni filmin fragmanına göz atalım.

Arif V 2016 filmi ilk fragmanı

Fragmandan anlaşılacağı üzere, 2004 yılında çekilen GORA filminin karakterlerinden olan insansı robot "216" dünyaya gelmeye niyetlenmiş, hatta kafası gelmiş. Görünen o ki yeni filmde 216'nın dünyadaki maceralarını izleyeceğiz. Tabi tersi de olabilir. Bu bir tahmin ve senaryo şu an bir sır.

Arif V 216 İlk Afişi

2018 yılında gösterileceği açıklanan filmin senaryosu Cem Yılmaz'a ait. İlk afişi de çıkan filmin yönetmeliğini Kıvanç Baruönü üstleniyor. Filmin müzikleri ise İskender Paydaş'ın imzasını taşıyacak. Cem Yılmaz ve 216'yı canlandıran Ozan Güven'in ardından kadın başrol oyuncusu da belli olan detaylar arasında. Oyuncunun ismi Seda Bakan olarak açıklandı. Kadroda ayrıca Kerem Alışık, Zafer Algöz, Ediz Hun gibi oyuncularda yer alacak.

Arif V 216 Filmi İlk Fragmanı Kadro Okuma Provasında

Yukarıda izlediğiniz Arif V 216 filmi İlk fragmanı 3 ay süren bir hazırlık süreci sonucu ortaya çıktı. 150 kişilik kadronun görev aldığı teaserin çekimleri 1 günde tamamlanırken, post prodüksiyon aşaması ise 3 ayda tamamlandı. Fragman yayınlandığı tarihten bu yana sadece You Tube'da 2 milyon 767 bin görüntüleme aldı. Daha fazla detay merak edenler için Arif V 216 fragmanının ayrıca kamera arkası görüntüleri de yine aynı video sitesinden izlenebilir.

Serideki Filmler:
  • G.O.R.A (2004)
  • A.R.O.G (2008)
  • Arif V 216 (2018)

6 yorum:

  1. Ozan Güven'in oyunculuğunu çok severim.Fi'yi izliyorum ve iyice hayran oluyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ozan Güven'i ben de seviyorum. Çok niyetlendim ama Fi'yi izleyemedim henüz. Yorumunuzdan sonra iyice merak eder oldum :))

      Sil
  2. Cem yılmazın filmlerini bi sevemedim nedense gora arog vs sacma ötesi geldi bana :) buda ayni gibi ama bilemedim :) sen seviyormusun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dram komedi aksiyon Cem Yılmaz'da hepsi var. Dram seven biri olarak oyumu onlardan yana kullanırdım. Ama genel olarak seviyorum Cem Yilmaz'ın filmlerini.
      Hepsi bir yana yazmadan geçemeyeceğim; sahnede izledim Cem Yilmaz'ı, 20 sene olmuştur. Attığım kahkahalar bir ömürlüktür. :)

      Sil
  3. Arog ve gora kendine iyi bir izleyici kitlesi oluşturmuştu. Arif'in de begenileceği kanaatindeyim. Ekibe başarılar diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragmanı referans olarak güzel buldum, hoşuma gitti. :)
      Filmi de güzel olur inşallah :)
      Sevgiler :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön