3 Nisan 2017 Pazartesi

36. İstanbul Film Festivali Programı: Rexx 1

36. İstanbul Film Festivali Programı: Rexx 1


İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın bu yıl 36.sını düzenlediği İstanbul Film Festivali kapsamında, Kadıköy'de bulunan Rexx Sineması'nda gösterilecek olan filmlerin listesini gösteren bir fotoğraf çektim. Film isimlerini ve seansları görmek için fotoğrafın üzerine tıklayabilirsiz.
5-15 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacak olan festivalde eski ve yeni filmler bir arada gösterilecek. Festival bilet fiyatları hafta içi gündüz seansı normal 8 TL, hafta sonu ise normal 20 TL bedelli olacak. Bilet fiyatları öğrencilere indirimli olacak.
Rexx Sineması, Kadıköy
Bilet almayı düşünenler için bir uyarım olacak. Bazı filmlerin biletleri tükenmiş durumda. Bugün yolum Caferağa, Kadıköy de bulunan Rexx Sineması taraflarına düşünce, uğradım ve bu bilgileri edindim. Eğer festival kapsamındaki filmleri izlemek için sinemaya gitmeyi düşünüyorsanız elinizi çabuk tutmanız gerekiyor.
36. İstanbul Film Festivali Filmleri
Kadıköy'deki Rexx Sineması'nda gösterilecek.

4 yorum:

  1. Festival döneminde film izlemek ne güzel oluyordur öyle değil mi? Şanslısınız gerçekten 😊. Sevgilerimle 😊❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Festival filmlerini izlemek özel hissettiriyor. En azından ben böyle hissediyorum. Büyükşehirlerde yaşamanın güzelliklerinden biri olarak bakıyorum festival olayına. :)
      Bende sevgiler diliyorum :)

      Sil
  2. Biten biletler için panik yok. Seanstan yarım saat kadar önce gidip gişenin önündeki bilet kuyruğuna girip bekliyorsunuz. Film başlamadan önce gidip salona bakıp boş yerleri sayıp bilet satıyorlar. Hemen hemen her filme girdim ben öyle. Bazı filmlerde yirmi kadar boş yer çıkıyor. Aklınızda olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle Türk filmlerine baktım ama Rexx'e gelmemişti.
      Bilet kuyruğunda da ellerinde uzun film listeleri olan 2-3 kişi vardı. Onlar sırada olunca bilet almak için bekleyemedim açıkçası. Vaktim de dardı. Kaldı o an.
      Kulvarı farklı ama zamanında boş yer bulurum umuduyla gidip Haldun Taner'den elim boş dönmüşlüğüm vardır...
      Verdiğiniz bilgi benim için çok değerli. Boş yer sayısının 20 ye kadar çıktığını bildikten sonra şansımı denemekten çekinmem :)
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön