26 Şubat 2017 Pazar

Logan (2017)

Logan (2017)

Diğer isimleri "Logan: The Wolverine / Wolverine 3" olan filmle, yaşlanmış haliyle izleyeceğimiz Wolverine karakterine veda edeceğiz. Ancak söylenenlere göre bu veda aynı zamanda yeni bir başlangıca zemin hazırlayacak...


Yönetmenliğini James Mangold'ın üstlendiği Aksiyon, Dram, Bilim-Kurgu türündeki Logan (2017) filmi 03 Mart 2017 günü vizyona giriyor. ABD yapımı olan ve 137 dakika süren filmin görüntü yönetmenliğini John Mathieson yapıyor. Senaryosunu Michael Green ve David James Kelly'nin yazdıkları Logan filminin müziklerinde ise Cliff Martinez'in imzası bulunuyor. Marvel Comics karakterlerinden olan Wolverine'in yer aldığı Logan (2017) filminin ilk gösterimi Şubat ayında Berlin Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştirildi.


Logan (2017) Konusu

2020'li yılların sonlarında, yaşlanmış olan Wolverine ve hasta haldeki Profesör X, Meksika sınırında saklanmaktadır.  Ölümsüz olarak tanıdığımız Wolverin'in vücudundaki adamantium metalinin yıllar geçtikçe azalması, yaşlanmasının yanı sıra yorgun düşmesine de sebep olmuştur.
Logan'ın başarıyla gizlediği yaşamı, bir gün genç bir mutandın onları bulmasıyla açığa çıkar. Genç mutant karanlık güçler tarafından takip edilmiştir. Logan ise Laura isimli mutandı, Nathanial Essex'in liderliğindeki kötü organizasyondan korumaya çalışır. tt3315342 +⓯💥

Logan (2017) Hugh Jackman - Photo by James Mangold


Wolverine Serisindeki Filmler

Oyuncu Hugh Jackman'ın diğer X-Men filmlerinden bağımsız olarak yer aldığı 3. film olan Logan (2017), ünlü oyuncuyu son kez Wolverine rolü ile karşımıza çıkaracak. Daha sonra çevrilmesi planlanan Wolverine filmlerinde, karakter sahibi, olgun ve kızgın süper kahraman Hugh Jackman'ın yerine çok daha genç bir oyuncu yer alacak.
- X‑Men Başlangıç: Wolverine 2009
- Wolverine 2013
- Logan (2017)

Logan (2017) Dafne Keen, Mutant Laura rolüyle izleyicinin karşısında olacak.


Logan (2017) Oyuncu Kadrosu

Hugh Jackman (Logan rolünde)
Patrick Stewart (Charles)
Dafne Keen (Laura)
Boyd Holbrook (Donald Pierce)
Stephen Merchant (Caliban)
Elizabeth Rodriguez (Gabriela)
Richard E. Grant (Dr. Rice)
Eriq La Salle (Will Munson )
Elise Neal (Kathryn Munson)
Quincy Fouse (Nate Munson)

11 yorum:

  1. heeey cowboy bebop'ın filminin çevrildiğini bilmiyordum ben senden öğrendim yorumun sayesinde. benim izleyip yazdığım cowboy bebop 26 bölümlük bir japon animesi. tavsiye ederim nefis bir anime dizi. oskara gelirsek, oskar iyi filmlere ödül vermiyor genelde, bazen iyi filmlere de ödül verdiği olabiliyor ama. daha önce yaptığın içinde oskar geçen yorumu mu sileyim. oskar antipatisi oldu demek ki sen deee. tımams silerim. son yazdığım ağ filmini de kaçırma. iyi film. diğer duk filmleri kadar iyi olmasa d :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugun izlemeye başladım Cowboy Bebop filmini, yarısına kadar geldim. Müzikleri şahane, konu da öyle. Dizisini de izlerim o derece beğendim :)
      Deep, okuyanların yanlış bilgilenmesini istemem o yüzden yorumumu tamamen silebilirsen sevinirim. Başlığa tekrar yorum bırakırım ben:) Teşekkür ediyorum. :)
      Ağ filmi son zamanlarda en çok merak ettiklerimden. Bugün blogunda başlığı gördüm ama okuyamadım, ona da bakacağım, izleyen yorumu olunca okumayı özellikle istiyorum çünkü :))

      Sil
    2. çoktan sildim ki :) ağ güzel julieta daha güzel. manchester by the sea da güzel meselası. ben şeyi kaçırdım, me david blake adlı filmi. ken loach.

      Sil
    3. Teşekkür ediyorum Deep, üzerimden bir yük kalktı :)
      Julieta'yı izledim. Koca bir ömür. Ebeveynlerimizi ebeveyn olunca daha iyi anlıyoruz...
      Ken Loach'ın bir numaralı hayranıyım ben. Gerçekçi, hayatın içinden filmleri var.
      İ Daniel Blake filmini Kadıköy'de sinemada izlemeye niyetlendim evden çıktım. Sigortada işlerim vardı uzayınca seansa yetişemedim. İroniye bakar mısın? Daniel Blake filminin konusu da bürokrasi ile ilgili :))

      Sil
    4. hidden agenda gibi desene :)

      Sil
  2. Sinemada fragmanını izleyene kadar Wolverine'in de cılkını çıkarttılar artık diyordumama fragmandan sonra izlemeye karar verdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Wolverine karakterinin başrol olduğu Marvel filmlerini sevmişimdir. Bayrağı genç mutanda devrettikten sonra çekilenleri aynı keyifle izleyemem herhalde. Son filmi izleyip tadını çıkaralım :)

      Sil
  3. İzledim :((( Kalbim kırık daha başka bir şey diyemiyorum Malum tanıtmam gerekli :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzücü bir veda söz konusu değil mi? Hala izleyemedim :(
      Yorumunu okumak isterim Mayıs Yağmuru :) Teşekkürler :)

      Sil
  4. Bu seriyi biz pek severiz 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serinin içinden Logan'ın başrolde olduklarını sevdim ben de. :) Teşekkürler :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön